Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Kedves Coolpad F1 tulajok!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erik88
aktív tag
válasz unskillful #1500 üzenetére
Nekem valamiért ebben a romban nem jó a google play de nem tudom, hogy mért. Egyszerűen annyi jön be, hogy nincs kapcsolat.
-
janaman01
addikt
na látom vannak fejlemények rom ügyileg.....irjátok meg mizu mire hazaértem, volt a postás is....az üveg hátlappal..mit ne mondjak brutál elegáns lett töle a teló viszont igazatok volt, ha egy kicsit is izzadtabb kézzel fogom meg lehet törölgetni egyből, mondjuk száraznál is összeszedi az ujjlenyomatot, ezért felraktam a fóliát ( nagyon szépen sikerült ) ez némiképp tompit az ujjlenyomaton valamicskét...
ui : bocs a rossz fotókért de annyira tükröződik mint állat...
ja..és nálam is illeszkedik tökéletesen...[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
válasz janaman01 #1502 üzenetére
ehhhh kint van a coolis beta2 is 4.4.016.P1.140821.8297wc
-
andras888
aktív tag
válasz unskillful #1500 üzenetére
és twrp van benne vagy te raktad fel, ha te akk hogy kell?
-
andras888
aktív tag
-
janaman01
addikt
válasz andras888 #1505 üzenetére
egy picit vastagabb illetve "sarkosabb" de szokható , igen kaptam hozzá fóliát, hátra ( amit fel is raktam) és előre is ( azt nem mert már volt rajta),
a romról pedig : (twrp-s)
full root privileges
to enhance loud sound
when prompted to repair power consumption over Low
minus official N number of garbage promotion and some of the components
put a few of their own, do not like do not brush
Official Announcement:
repair application installation to issue the SD card reboot can not be used
to repair micro-letters and other applications can not be installed to the SD card issue
to repair the power button + volume keys can not enter Recovery problems
after the repair set the wallpaper will be stuck problem
fixes occasional tips 'lack of internal storage space' issues
such as repairing pallets long press wifi can not pull up the corresponding application shortcut icon problem
communication: the number of cells to repair the signal display problems
repaired ringtones rang only problem once
the camera: repair camera can not choose to save path Problem
Set: Set Item restart after repair to restore the default ringtone and other issues/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
KukkSteve
senior tag
Infókat írjatok már ha van valami a 4.4es romokkal. Ez a jonzalvo féle kíváncsivá tett, meg a másik is. Köszi.
Most laktam be a miuit, elég jó és nem akarom most gyalulgatni feleslegesen, nincs másodlagos teló a háznál. Eléggé megnőtt a kereslet mindenre.
A számom az adatlapomon. ;)
-
erik88
aktív tag
Hát nem tudom, hogy csak nálam van ilyen probléma de a jonzavo féle romban valamiért nem működik a play.
Amúgy elég jól néz ki más hibáját nem találtam de a play miatt inkább restore a régi (nekem) jól bevált 038.
A másik romot le se szedem mert gondolom magyar nyelv nincs benne. -
Harpoon13
csendes tag
Én felraktam a jonzalvo-féle romot, viszont elfelejtettem data wipe-ot csinálni, a régi play pedig működött. Utána felraktam megint és csináltam wipe-ot is, az új play meg már nem ment. Szerintem egy downgrade megoldhatja a problémát. Én egyelőre a Titanium Backup miatt szívok most...
-
andras888
aktív tag
válasz Harpoon13 #1510 üzenetére
Mindkettőt felraktam, asop kitkat, szép, magyar, egyszerű mint a faék, de a play tényleg nem megy, de szerintem ez egy 1 perces művelet helyrehozni.
Coolpados rom, is sokat szépült, letisztultabb, nekem elég pörgősnek tűnik annak ellenére hogy van mit kitakarítani belőle, ugyanis televan kinai appokal, és nincs benne gapps, sem magyar nyelv. Összeségében vissza raktam a 39 mentésemet én is.A asop ram csábitó a magyarságával, meg szerintem mivel nincs tele minden sz*r*l, ezért keveset fogyaszt, mind akksi mind hardverből, de ez csak tipp nme volt fent sokkáig a play hiánya miatt.
A coolpadossal meg haladunk, de sokat kell vele dolgozni mire jó lenne, magyarnyelv, kinai appok kigyomlálása, nekem nem éri meg egy bétát belakni, ugyis majd jön a frissítés., neadj isten végleges verzió :-)
-
janaman01
addikt
na úgy látom jönnek az infók akinek még fent van a gplayos nem müködős aosp az nézze már meg légyszi hogy a gravity KK ban ha beállitja hogy a térerő elöl vegye ki a 3G G jelzést , ki is veszi e ? gryvityKK t az xposed bőllehet feltolni, tehát elöször xposed fel ott a frissitések telepitése, restart, majd a letöltéseknél megkeresni a grvityKK , letölteni felrakni, aktiválni restart és lehet állitgatni
-
KukkSteve
senior tag
Most komolyan egy play miatt gyalultátok le a 4.4et? Vagy megpróbáltatok azért pár verziót és nem ment?!
A számom az adatlapomon. ;)
-
Hrabci
tag
válasz janaman01 #1512 üzenetére
A Gravitybox nem teljesen 100-as, bár pont a G, 3G dolgot nem lehet megnézni, mert az jonzalvo alapból kivette a romból úgy tűnik... viszont a csempebeállítások körül van kavar, valamit állít, de nem teljesen azt, amit akartam, a megadott sorrendemet pl. nagyívben szarja le. A körben %-os akksikijelzésben 0 érték van minden esetben. Órát középre rakja, az ok illetve kijelzi a napot is. Az értesítési terület átlátszóságát is hiába állítom ,nem érdekli. Nu, kb. ennyi. Play-re még nézek valami kk-s gapps-t de ez így már túl fúrkálós, megyek vissza majd a miui-ra sztem.
-
janaman01
addikt
http://dl.xposed.info/latest.apk
bocsi mobilrol vagyok...
Hrabci ezer köszönet az infókért !
[ Szerkesztve ]
-
Hrabci
tag
válasz janaman01 #1520 üzenetére
Szívesen. 1 évig használtam gravityboxot aosp JB alatt egy ZTE 987-en teljes megelégedéssel, így ez most is kielégítene, de ez így még nem az igazi...
Először azt hittem ,hogy megállom, hogy erre ne válaszoljak, de úgy tűnik mégsem : az xposed-hoz nem kell play, viszont ahogy írtam böngésző igen, annak pedig teljesen híján van a jonzalvos rom. Erről jut eszembe: a jonzalvos romban van ugyan usb háttértár funkció, viszont csak mutat, írni nem lehet. MTP-vel ment minden, bár első pár próbálkozásra csak olyan könyvtárakat volt hajlandó megmutatni, amiben szerinte médiatartalom van.
[ Szerkesztve ]
-
menyuskahh
tag
Esetleg a kamera szoftvere tudja a HFR módot? (high frame rates)
Pl 120Fps @480p?Köszi a választ!
-
csongi
veterán
Az epo file letolthetoseget megtalaltatok valahol? 0.15 rom.
Es a 4.4 be benne van? -
KukkSteve
senior tag
+Harpoon13
Elég bugos még ez akkor...nem éri meg vele szórakozni. De amúgy gugli playt régebbit gondoltam feltenni, nem legújabbat, nekem anno a facebook nem ment a thl t11-en, 10es verzsön volt kint, de én a régi 7essel tudtam használni tökéletesen.A számom az adatlapomon. ;)
-
JoinR
őstag
Topik összefoglaló nem várható valamikor..? Beleolvasgattam a topikba, de van még kérdésem.
Tegnap kaptam meg a telót, nagyon király, bár nyomokban fellelhető rajta néhány kínai "ojjektum". Van benne magyar nyelv is, úgyhogy mókolt ROM, de elég régi szerintem, 4.2.015 - ennél már láttam újabbat (kernel márc.21-ei).
Mi az elérhető legfrissebb hivatalos ROM? Angolul használom a készüléket, nem érdekel a magyar nyelv.
Próbáltam root-olni ezen leírás szerint, de nem jártam sikerrel. Recovery-t meg ilyesmiket még nem is néztem.
Ahogy olvasom jön majd rá KK, de még nincs official. Nekem nem sürgős, bár az ART jó lenne, de ha valaki tudna linkelni, ajánlani 1-2 ROM-ot, megköszönném. -
janaman01
addikt
gyáriba a 039 es a legjob...és a legfrisebb....flashelni kell....kinai , angol ( én is angolul használom) felrakás után a titanium backupal ki tudod takaritani a tyuklábas progikat....root pedig ezzel
felrakás előtt mindenképpen telepiteni a drivert ( ha win8, 8.1 , akkor aláriatlan driverek telepitésének engedélyezésével ujrainditani a pc t)
Gépház
Frissités helyreállitás
Helyreállitás
Speciális rendszerinditás
Ujrainditás
Hibaelháritás
Speciális lehetőségek
Inditási beállitások
Ujrainditás
És ha ujraindult a 7 es....
ha e megvan jöhet a coolpad assistans, ebbe betallózod a romot a cpb fájlt Harpoon 13 kollega jóvoltából
majd ezt követed unskillful kollega leirása alapján...
TWRP megmarad, adatok megmaradnak (a külső SD-n, a belső tárhelyet legyalulja), a beállítások elvesznek... Csinálj előtte Titanium Backup-os mentést az appokról beállításokkal együtt, és azt vissza fogod tudni tenni a friss rendszer telepítése után.FONTOS:
Mielőtt nekilátsz a Coolpad Download Assistant-os flesselésnek, győződj meg róla, hogy a driverek biztosan fel vannak telepítve a pc-dre. A legtutibb ellenőrzési módszer, hogy elindítod a telefont fastboot módban (kikapcsolt állapotban: vol+, vol-, és power egyszerre 10 másodpercig) összekötöd a számítógéppel a gyári USB kábellel és megnézed az eszközkezelőben, hogy látja-e a telefont: Android eszközök / Coolpad F1. Ha nem találod az eszközkezelőben, akkor először telepítsd fel a drivereket.Ha látja a telefont a pc, akkor elindítod a Coolpad Download Assistant-ot (persze miután feltelepítetted), betallózod a rom-ot "4.2.039.P0.140801.8297W.CPB" Majd fastboot módban összekötöd a telefont a pc-vel és elindítod a flesselést.
A flesselés végig megy, 98%-nál újraindul a telefon, majd eléri a 100%-ot, és megjelenik egy nagy kék mosolygós fej (smiley), illetve zöld lesz a Download Assistant gombja.
DE MÉG NE NYOMD MEG ÉS NE HÚZD LE A TELEFONT AZ USB-RŐL!!!!!
Várd meg, hogy a telefon teljesen elinduljon (kb 5-10 perc).
Csak ha már elindult a rendszer, akkor nyomj a zöld gombra, és húzd le a telfont az USB-ről.remélem kielégitő választ kaptál...
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
na leszedtem a jbart régi verzióját, megcsináltam a magyaritást azzal is, nos az új jbart al semmi változás...a régivel készitette magyaritásom meg szép nagy téglát csinált a telóból ehehehe.
érdekel valakit a magyaritásom ????
-
JoinR
őstag
válasz janaman01 #1527 üzenetére
Igen, köszi.
Bár valamit elronthatok, frissítéskor a felső csík 1-2 mp alatt eléri a 100%-ot, és továbblép az ablak a smile-ra és a zöld gombra anélkül, hogy felrakta volna az új ROM-ot.
A driver fent van, a telót látja a gép, mert ha nincs rádugva, akkor szintén eléri a 100%-ot a felső, de várakozik az alsó csík 0%-on. Ahogy rádugom a telót, ugrik a smile-ra -
erik88
aktív tag
038-as romnál mit lehet csinálni az ébredési problémával ? Eddig semmi bajom nem volt ezzel a rommal most meg elfelejt értesíteni az üzeneteimről és vagy 20 szor meg kell nyomnom a bekapcs gombot, hogy felébredjen. Valakinek valami ötlete van?
-
csongi
veterán
Nincs valami egyszerubb cwm bol telepitheto megoldas?
Ahol nem kellene ennyi program meg akarmi, hanem sd-rol cwm be i dit es telepit? -
JoinR
őstag
válasz janaman01 #1530 üzenetére
Igen fastboot-ban próbáltam. Win7 64bit, 2 porton 2 kábellel is kipróbáltam, újra is indítottam. Nincs ékezetes karakter a tallózott elérési útban...más ötletem nem nagyon van. Kár, hogy kínai itt minden, jó lenne érteni a progikat Bár a kék smile megvan, úgyhogy hibaüzenet látszólag nincs. Lehet ki kéne próbáljam másik ROMmal, hátha a fájl sérült letöltés közben vagy ilyesmi. Letöltöm még1x, bár nem hiszem, hogy ez a gond.
[ Szerkesztve ]
-
unskillful
aktív tag
Szinte minden official verzióból készül CWM-ből, telepíthető custom változat. Meg is volt osztva itt jópár. A legfrisebb 039-es verziónak az atx-féle verziója tökéletesen használható. Angol, és kínai nyelv van benne, a tyúklábas appokat célszerű fagyasztani Titaniummal.
Én is teszteltem mindkét 4.4-es romot. Sajnos az AOSP-on tényleg nem megy a play, és a Titanium Backupos visszaállítás sem... valamint hiába állítom át art-ra dalvikon marad a rendszer. Remélem javítja a hibákat jonzalvo mert egyébként szép és gyors...
A gyári 4.4-es béta2 : kellemes csalódás : lehet szerkeszteni az APN beállításokat, gyors, megy az art, nagyon gyors a camera, és nagyon szép képeket lő automata módban, rootolt, gapps megy, titaniumos visszaállítás megy, egyetlen hiba eddig, hogy a google calendar egyáltalán nem szinkronizál, és maga a google szinkronizáció sem megy mindig. Ha legalább ilyen lesz a hivatalos 4.4 WCDMA, akkor váltok rá .The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
Harpoon13
csendes tag
válasz unskillful #1534 üzenetére
Már van 1.1-es jonzalvo-féle rom, épp most töltöm, majd leírom hogy változzott-e valami play-jel és titanium-mal kapcsolatban.
-
Rolli
aktív tag
Sziasztok.
Van működő magyar rom a telefonra?
3-at próbáltam eddig,de mindegyik kifagyott a telefonálás után.
Fekete képernyő fogadott.
mindkét sim használatban van,nem tudom van-e jelentősége.Köszi
-
janaman01
addikt
na örülök hogy tesztelitek a romokat, ugyanis én most a magyaritási projektemmel vagyok elfoglalt....khm...nem túl nagy sikerekkel, de látom ennek ellenére is van érdeklődő ....
unskillful : pont ez volt nekem is a próbált romokkal a problémám hogy a szinkronizálás valamiért huncutkodott..
Rolli: van már hogyismondjam müködő nem egy ....miui gyári aosp stb, mindnek van valami kis döccenése szinte , viszont ez a hivás után kifagyok jelenség nem nagyon volt jellemző egyikre se...ott lehet valami más gáz van..
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
itt egy leirás na most fogsz pofán vágni ehehehe
viccet félre téve próbáld meg leszedni az elöző hivatalosat, 4.2.036.P0.140704.8297W.CPB hátha az felmegy a coolpad ass al és azt OTA n tudod frissiteni 039 re még szűzen...utána takarits![ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz janaman01 #1541 üzenetére
8297W_USB_Drivers..talán még ezt próbáld meg
-
unskillful
aktív tag
válasz Harpoon13 #1539 üzenetére
Ha még fent van a jonzalvo 1.1 próbáld már ki légyszíves, hogy át tudod-e állítani art-ra, illetve újraindítás után is art-on marad-e a rendszer. Átállítani a fejlesztői lehetőségek menüpont alatt tudod. Ha nincs fejlesztő lehetőségek, akkor a telefon infóban 7x nyomj a build number-re.
Köszi.The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
Harpoon13
csendes tag
válasz unskillful #1543 üzenetére
Úgy marad, de pont ugyanaddig bootolt, mint dalvik-kal, pedig tudtommal első alkalommal át kéne fordítania az app-okat. Lehet valahogy ellenőrizni a runtime-ot a developer menün kívül?
-
JoinR
őstag
válasz janaman01 #1541 üzenetére
Köszi, sajna nem jártam sikerrel ezzel a módszerrel sehogy sem. Ment rá a root, twrp meg egy 039-es lite, amivel persze nem megy a GApps amit leszedtem az eredeti cikkben lévő linkről...de már alakul a dolog legalább
szerk: újraindítás után működik a GApps[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest