Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Kedves Coolpad F1 tulajok!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erik88
aktív tag
Valaki nekem el tudna linkelni a kollega altal magyaritott romot azt a gyari romot mert gondolom ha jon frissites akkor OTA-n keresztul ugy tudom frissiteni
[ Szerkesztve ]
-
erik88
aktív tag
Az új kitkatből mikor lesz magyar is ?
Vagy ezt is magyaritani kell mert nem adjak ki multilang-ba? -
erik88
aktív tag
Valaki segitene nekem abban hogy 038-as romra hogyan tudnam felrakni az uj atx fele coollife ui-t ?
-
erik88
aktív tag
válasz unskillful #1492 üzenetére
Ezt nem lehet letölteni.
-
erik88
aktív tag
válasz unskillful #1494 üzenetére
Nagyon köszönöm
-
erik88
aktív tag
válasz unskillful #1494 üzenetére
Amúgy valaki ezt tesztelte már ?
-
erik88
aktív tag
válasz unskillful #1497 üzenetére
Én addig kipróbálom
Köszönöm -
erik88
aktív tag
válasz unskillful #1500 üzenetére
Nekem valamiért ebben a romban nem jó a google play de nem tudom, hogy mért. Egyszerűen annyi jön be, hogy nincs kapcsolat.
-
erik88
aktív tag
Hát nem tudom, hogy csak nálam van ilyen probléma de a jonzavo féle romban valamiért nem működik a play.
Amúgy elég jól néz ki más hibáját nem találtam de a play miatt inkább restore a régi (nekem) jól bevált 038.
A másik romot le se szedem mert gondolom magyar nyelv nincs benne. -
erik88
aktív tag
038-as romnál mit lehet csinálni az ébredési problémával ? Eddig semmi bajom nem volt ezzel a rommal most meg elfelejt értesíteni az üzeneteimről és vagy 20 szor meg kell nyomnom a bekapcs gombot, hogy felébredjen. Valakinek valami ötlete van?
-
erik88
aktív tag
Ja jut eszembe valakinek nincsen véletlen fölös fóliája eladó? vevő lennék rá akár többre is de nem szeretnék neten rendelni mert mire megjön addig a képernyőm meg tiszta karc lesz.
-
erik88
aktív tag
Akku időben ez a 1.1v kk rom elég gyenge szerintem nem tudtok véletlen olyan romot ami észrevehetően jobban bírja? Eddig nekem a note3 rom nagyon jól bevált akkuidőben de az meg mégiscsak samu rom az meg nem jön be ez ami van pure kk a needromon az meg nem tud madzarska
[ Szerkesztve ]
-
erik88
aktív tag
Akinek fennt van ez a jonzalvo 1.1 annak is gyorsan merűl a telefonja?
-
erik88
aktív tag
válasz unskillful #1597 üzenetére
Nekem basszus 2 óra alatt 20% az nagyon rossz szerintem .
-
erik88
aktív tag
Amúgy mire várható a gyári kk?? Abba vajon multilangue lesz ?
-
erik88
aktív tag
Valaki segítene nekem, hogy hogyan rakjam fel a cm11-es romra a gravity boxot ?
-
erik88
aktív tag
Köszönöm
-
erik88
aktív tag
válasz everestHUN #1995 üzenetére
Beállítások/alkalmazások és rámész az alkalmazásra amit mindig szeretnél használni és ott aztjiszem belehel állítani alapértelmezettként
Ja látom megvan[ Szerkesztve ]
-
erik88
aktív tag
Valaki segítsen kérem szépen ! Melyik romnak van a legjobb akkuideje!?
[ Szerkesztve ]
-
erik88
aktív tag
válasz unskillful #2312 üzenetére
Értem köszi. Amúgy már van fennt v3 aosp laek-től needromon most felrektam gyors eddig egész jó
-
erik88
aktív tag
Valamit nem lehet kezdeni eme telefon akkumulátorjával? Amúgy jól bírja ha csak viber meg zene meg netezek de ha egyszer elkezdek játszani mondjuk az armoder acessel percenket 1%-ot veszít reggel leveszem a töltőről 3-4 csak simán használom és lemegy talán 10-15 %-ot, elkezdek játszani és kapásból dughatom a konnektorba valamit nem lehet kezdeni ezzel ?? Előtte Vowney v5-öm volt az nagyon jól bírta igaz csak 4 magos de azt 2napig nem kellett tölteni
Gondoltam arra is, hogy lekorlátozom a procit hogy mondjuk 1,6 helyett csak 1ghz el menjen az megoldás lenne valamelyest?[ Szerkesztve ]
-
erik88
aktív tag
Valaki tudna nekem zip-es gyári 38-as romot linkelni ?
-
erik88
aktív tag
Valakinek véleménye tapasztalata van-e az aluminium tokról? És láttam írtatok a tempered glassrol is ezeket hol lehet a legolcsóbban megrendelni ? És vajon a kijeltő védő üveget rá lehet-e tenni az alu toktól ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest