Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
Brutális eb
üzenetére
Én azt bírom, hogy mindegyiknek nagyjából a fül vonalában van levágva a haja. Tuti van valami egyenbilijük amit a fejükre húznak és csak simán körbevágják.

Jó nagyra nőttek. A legalacsonyabb kb 190cm.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy miért van mindegyiknek szakálla és miért nincs egynek sem bajsza. Gondolom valami vallási dolog lehet. Vagy csak simán szokás kérdése?
-
Huma
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Bevitték őket az őrsre. Ha jól emlékszem azért mert nem voltak hajlandóak kirakni a szekerük hátuljára a lassú járművet jelző háromszöget.
-
Huma
addikt
Úgy legyen!
Régen még nem eldobhatóra terveztek mindent hanem arra, hogy minél tovább használható legyen. Nem hiába vannak még 20-30 év elteltével is működő cuccok.
A Miele példáját kellene követni. Lehet hogy drágán adja a termékeit, de 10 év garancia van rájuk. Nem véletlenül, simán kibírnak annyit.
Más márkájú mosógép meg csoda ha kibír 3 évet.(#14) Dany007:
Tömegtermelésben is lehetne sokkal jobb cuccokat gyártani.
Gondolj bele: Kétszeres árért kapnál mondjuk háromszoros élettartamot. Tehát hiába kerül a duplájába, mégis olcsóbb. Ráadásul mivel háromszor annyi ideig bírja ezért harmadannyi szemét lesz belőle. Ez mindenkinek jó, kivéve a terméket előállító céget mivel kevesebb lesz a profitja. -
Huma
addikt
Nem fordítva kellett volna offba tenni?

Még nem tudom. Talán a lét értelmét fogom boncolgatni... Ja nem, az már volt.

(#11) Crystalheart:
Steampunkos laptop. Egy kis ajtócskán keresztül egy pici lapátocskával lapátolod bele a szenet.
Szerintem az lenne az ideális, ha az ő környezetbarát és emberséges életmódjukat követnénk, ésszerű keretek között. Nem pedig ezt a mindent és mindenkit kizsákmányoló, feleslegesen pazarló életvitelt.
-
-
Huma
addikt
Én ilyesmiről nem olvastam. Hol találkoztál ezzel a hírrel?
(#5) Dany007:
Szereted az összeesküvés elméleteket?
Semmi különösebb ok nincs a bejegyzéseim mögött. Egyszerűen most ehhez van kedvem. Mint ahogy olyan is volt, hogy átlag havonta egy hozzászólást írtam csak a fórumba. Nem véletlenül van ilyen kevés hozzászólásom ahhoz képest, hogy milyen rég vagyok itt.
Amúgy ezt a bejegyzést tegnap akartam megírni csak már késő volt és fáradt voltam."pedig legalább örülj, hogy van valaki!"
Akkor felírlak az öribari listámra. Eddig csak az én nevem szerepelt rajta. viszont az többször is.
-
Huma
addikt
Két nap?
Ja értem. Eddig fel sem tűnt. Kétnaponta új bejegyzés.
Pedig nem szándékos, csak így alakult.Az a baj, hogy ott is értelmet és szándékosságot vélsz felfedezni ahol szó sincs ilyesmiről.
Azt meg külön kikérem magamnak, hogy velem kapcsolatban értelmet vélj felfedezni.
-
Huma
addikt
Mi PH-sok is alapíthatnánk egy közösséget.
A közösség élére mindenképp magamat képzeltem el.
Várom a véleményeket a cikkről. Nem az enyémről, hanem a linkeltről. Szerintem iskolai tananyagnak kellene lennie annak, hogy így is lehet élni csak akarni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest