Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz Degeczi #2617 üzenetére
Ez eredetileg egy évvel ezelőtti bejegyzés, amiben arra panaszkodott, h a telefonhoz csatlakozott BT headset sem használható Whatsapp hívásokhoz (akkor gondolom esélyes, h Viberrel is hasonló lehet) ha az óra is csatlakoztatva van, és az autó BT kihangosítója is hajlamos elveszteni a kapcsolatot ilyenkor.
Más pedig azt említi, h a hívások először min. 2 mp-ig az órán szólalnak meg akkor is, ha a telefonon szeretné fogadni.Gyerekbetegségként érthető lenne ilyesmi - de az utóbbi már idén februári bejegyzés, és ott egy másik is idénről, ahol azt írja, h mindig az óra az elsődleges hangeszköz, és ha az autó BT kihangosítóját szeretné használni, akkor minden hívás előtt azt kell kiválasztania...
Más is tapasztal ilyet, tényleg nem fér össze egyéb BT eszközökkel az óra? -
Andrew10
aktív tag
válasz Degeczi #2619 üzenetére
Nekem is ugyan ez a helyzet. De csak azóta tapasztalom amióta nem Huawei telefonom van.
Mikor Huawei telefonom volt, össze volt kapcsolva az órával, be ültem a kocsiba, be kapcsoltam a multimédiát, automatán rá kapcsolódott és ha hívtak vagy én hívtam mindig a multimédia szólt. Sőt ugyan azt a zenét hallottam amire a telefon be volt állítva. Most más szól a telefonom és más a multimédián, és minden hivaskor vagy hívás fogadáskor ki kell választani, hogy min szeretnék beszélni. Telefon, óra, vagy kihangosító. Szerintem százszázalékosan csak a Huawei telefonokkal működik ez is jól. -
csipuka
senior tag
válasz Degeczi #2619 üzenetére
Nekem OP6T van, es jol mukodnek egyutt. VOIP-et az ora nem tud atvenni, de a normal hivas az hibtlanul megy az orara. Mostanaban volt problemam azzal, hogy a kocsiban fogadtam hivast, es nem vette at az android auto (a telo hangszoroja szolt), de ha visszahivtam a csokat, akkor mukodott. Valszeg a OP szurt el valamit, meg korabban jol mukodott.
Amugy nincs gond az oraval. A hivast ott veszem fel ahova erkezik. A kocsiban az AA kapja a prioritast. -
Degeczi
nagyúr
válasz Degeczi #2644 üzenetére
Na, erre amikor ma hívásokat indítottam, folyton ki kellett választanom, h a Xiaomi headsetemen történjen, pedig a múlt héten még automatikusan az volt a default...
De várjunk: azóta játszadoztam saját firkaszámlap készítéssel, amihez föl kellett rakjam az ezen a fórumon talált tavaly novemberi 11.0.0.517 verziójú Huawei Health appot, mert a Play-ben lévővel (ami tavaly júliusi 10.1.1.312) nem lehet feltölteni.
Talán ez lenne az oka? Letöröltem az újat, fölraktam a Play-ben lévőt, indítottam egy hívást: és ismét jó, kiválasztás nélkül is megint a headset az alapértelmezett! Tehát a Health alkalmazáson múlik, hogyan viselkedik... (csak érdekes, h pont az újabb nem jó) -
HankMoody
csendes tag
válasz Degeczi #2693 üzenetére
Telefont megoldom könnyedén, mert tönkrement a beszédhangszórója, így csak kihangosítva tudok telefonálni vele. Egy LG G7-em van. 1 éve majdnem napi szinten takarítom kézfertőtlenítővel, szerencsére jól bírja, amíg tart ez a pandémia, nem is veszek másikat.
Viszont az órát érzékenyebbnek tartom ennél. -
soundman1
senior tag
válasz Degeczi #2721 üzenetére
Nincs, elég az óra. Így is sok cucc van, amire figyelni kell.
ntomka: apkmirror-ról kapsz jelzést, amikor frissítés érkezik egy appnál, letölthető automatikusan?
Most jelzett az Appgallery, és már le is töltöttem (manuálisan, mert a mobilneten az automata letöltést nem engedtem neki) a 11.0.6.512 verziót. Csak Bug fix-t tartalmaz a 42 MB-os csomag. Új ikon az indítóképernyőn és egy kérdőívet kér az eszköz elégedettségről. Na, most lehet irogatni a Huaweinek, kivéve ha megint nem csak a Huawei telósok kapják meg a kérdőivet...[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
Skatysuti
tag
válasz Degeczi #2796 üzenetére
Igen végig olvastam a fórumot. Narancs lenne a mindennapokra és a "bőr" pedig alkalmakra lenne.
.ASUS Rog Strix G17 G713QM-HX1139T, 2x16gb Kingston Fury 3200mhz c20, Samsung 980pro NVMe , ASUS ROG Strix XG259CM, ASUS ROG falchion, Asus Rog Chakram X+ ASUS Rog Scabbard 2, Steelseries Arctis Nova7 Wireless, Xbox elite controller 2, Samsung Galaxy S22U 12/256, Galaxy Buds2 pro Galaxy Watch 6 class
-
Balcsix
senior tag
válasz Degeczi #2809 üzenetére
Így van. A telefonoknál se mindenki egyszerre kapja meg OTA-n a frissítéseket. Van hogy egyeseknek akár hetekkel késöbb válik elérhetővé, de előbb-utóbb megjelenik mindenkinek.
#2806Degeczi
Érdekes, nekem már eddig is elérhető volt a napkelte-nyugta, illetve a holdfázis jelző. Egyedül az árapály mutató nem elérhető (nem mintha hiányozna).[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
-
snakebait
senior tag
-
fulton
addikt
válasz Degeczi #3108 üzenetére
Köszönöm, de engem kifejezetten érdekelne az origi barna bőr szíj (szeretem),
vagy valami minőségi bőrszíj (webshop).
Előre is köszönöm
------
Szerintetek ez kompatibilis lenne vele?[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz Degeczi #3130 üzenetére
Egy eleve Androidos telefonon sokkal egyszerűbb rendszert cserélni (továbbra is Android alapúra), mint egy sokkal kisebb és más rendszert futtató célhardveren
Ne felejtsd el, hogy a kínai GT 2 Pro már eleve Harmony-val jött ki, szóval kész van erre a vasra a rendszer már régóta. Az más kérdés, hogy nem sietik el a frissítéseket, mert ha türelmetlen vagy, akkor jó eséllyel inkább megveszed az új vasat, minthogy várakozz.
-
Parallaxis
addikt
válasz Degeczi #3140 üzenetére
hiszen először is a meglévő, működő rendszer mellé kell elférjen a másik, mielőtt megkezdődhetne a csere
4 GB van a készülékben, ez elég kell, hogy legyen.
Mellesleg a LiteOS sem hinném, hogy kisebb, no meg az sem egy gagyi, hisz egy BSD alapú rendszer, mint egyébként az iOS is. -
B. Tamas
aktív tag
válasz Degeczi #3232 üzenetére
"A gyári szinkron sosem működött..."
Igen, ezt én is tapasztaltam, pedig (szerintem) minden helyesen volt beállítva és minden engedély meg volt adva.
Azt sajnálom, hogy ezekhez a cuccokhoz nincs olyan külső fejlesztésű app, mint pl a Xiaomi karkötőihez a Notify, na az mindent IS tud (pedig a Xiaomi gyári appja is fényévekkel jobb, mint ez a nyamvadt Health).
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
Balcsix
senior tag
válasz Degeczi #3239 üzenetére
Érdekes hiba az biztos. Az fix, hogy azért veszi alvásnak, mert pulzust érzékel, tehát ott kezdődik a hiba, hogy valamiért azt hiszi, hogy a kezeden van. Próbáld meg megtörölgetni a szenzorokat miután levetted. De az is lehet, hogy az a tárgy zavarja meg a szenzort amire teszed. Esetleg megpróbálhatod még, hogy más helyre rakod az órát.
Több ötletem nincs -
novoszath
senior tag
-
p2pp
őstag
válasz Degeczi #3418 üzenetére
Próbáltam ezt az xda verziót, Óraszámlapot feltenni,
de nem ment. Pedig van pár ezer db a Telegrammon is.
Mivel tavaly óta nem próbáltam.
Akkor a Kínai feltevős verzió simán ment.
De ha létezik magyarul vmi szájbarágós verzió az
nagyon jól jönne mindenkinek is sztem.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest