- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
próbáltam sima fülessel, de nagyon halk... mi lehet a baja?
-
tescodr
aktív tag
A napokban járt nálam egy ilyen telefon kijelzőcserén,hááát nekem nincsenek nagy elvárásaim de ez a telefon mindent alulmúlt.A kategóriájában is szörnynek számított annó. Ennél abban az időben jobbak jöttek már ki:Galaxy Spica,Galaxy 3 (ilyenem volt),Sony Ericson x8,ZTE Blade.
-
tixem
addikt
az x8 meg az x10 2010 volt

Én már az utódról beszéltem, és az utána érkező egyforma SOC-ra épülő SE telókra [link] a jó öreg snapi + adreno 205 + 512 ram kombináció akkortájt eléggé erős volt, még az akkori kétmagosoktól sem maradt el nagyon (az Arc S egy maggal is több volt a szememben mint a
THCHTC Sensation a két magjával) -
kop8
őstag
Üdv!
Jó írás ,tetszett!
Munkatársamnak pont ilyen telója volt

A felbontás növelésében egyetértek, felesleges egy full hd kijelzőt 5"-ba belezsúfolni!
Amikor egy 116cm-es tv is csak full hd..... -
tixem
addikt
Jó kis cikk grat
Ezt én is nézegettem anno, de aztán jött a Sony Ericsson és letarolta a piacot: xperia mini/mini pro, xperia pro, ray, arc/arc s, neo, ray, play stb majd végül az lww ami épphogy nem ordított a képernyőről a pofámba hogy vegyem meg 25 ezerért, így is lett. Megérte várni 
2011 az SE éve volt szvsz.
-
SRII
őstag
Nekem is ilyen telefon van vagy 3 éve, és nem bántam meg, nem játékra és fotózásra vettem, legyen olcsó tipi tapis és androidos, annyiszor lesett már és semmi baja ,hogy már kételkedem abban is ,hogy halandó telefon!
Minden átlag igényt kielégítő telefon, és mivel első androidos telefonom, így teljes mértékben elégedett vagyok vele, persze már van ,okosabb nagyobb jobb, de ha telefont veszek telefont akarok, nem tablet méretű cuccot, nem játékgépet és nem fényképezőt, kapunyitót- tv távirányított, stb stb stb..
soha egy fagyás, soha egy gond, és nem nokia vagy samsung, hihetetlen ,hogy akkor egy semmit mondó márkanevű telefon is tökéletes tudd lenni. -
d@vee
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Na jó elég már a vitából, böngésző normálisan megy rajta, opera mini...pont a telóról írok.Meg van Gps, Igo is normálisan megy, wifi megosztás meg sem kottyan, van office rajta, kép meg vidi szerkesztő, most csak párat soroltam fel, szerinted ez nem okostelefon?
-
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Úgy gondolom az nem hardver vagy hardver gyártó hibája, ha egy software alapoktól kezdve szarul van megírva és gyengébb képességű eszközökön lagg tenger az egész. De mindegy. Maradjunk annyiban, hogy mindkettőnknek más-más az elképzelése az okostelefon fogalmáról.

-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Akkor jó ha tudod, hogy az ilyen telefonokon még a böngészőt sem lehet használni akkora szemetek, térkép is laggolva nagyít/kicisnyít, nem lehet 2 dolgot egyszerre csinálni. Ha már a böngésző sem fut elfogadhatóan, az már nem okostelefon. Ezt meg én mondom.
-
BazsiBazsi
aktív tag
Hát azt kell mondjam a Blade bestbuyabb volt ennél
most heggesztik rá a 4.4-et(!)A családban volt egy ilyen és a cikk igazat állít, az illetőt csak telefonálni láttam vele másra teljesen alkalmatlan volt.
Amúgy strapabíró telefon bírja a nyüstölést viszont a sarkig érő üveg miatt egy leejtésnél könnyen átlósan átrepedhet ami nem egy épületes látvány. -
gabe_
őstag
válasz
Seangaijin
üzenetére
Jaja. Communicator?
(Hol volt még a facebook?) 
-
Seangaijin
senior tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Evil Snowman teljesen egyetértek

Ezt már a Nokia évekkel ezelőtt feltalálta...
2007 környékén az n95-be már mindez amit felsoroltál megvolt. Mindenki azt hiszi, hogy az Android találta fel a spanyol viaszt, holott a symbianra már aki avi player volt xvid codeccel mikor az N-gage megjelent (2003) Jöhetnek a fröcsögő válaszok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Nem, nem attól lesz okos egy telefon, hogy tapicskolni lehet. De attól sem lesz az, hogy megy rajta a F@szbúk, az Angry Birds n+1-es kiadása, a NOVA 99, Real Racing 126 stb. Mert ha ezek a kritériumok, akkor az 5+ éves Samsung S5230-am is okostelefon, hiszem megy rajta a Facebook.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az, hogy egy telefon mitől lesz "okos", szerintem nagyban a tulajtól függ és nem a készüléktől (és bármennyire fáj, a Facebook nem tartozik az okosító funkciók közé).Számomra ilyen egy okos telefon:
- menjen flottul a céges és magán levelezés
- tudjak rajta dokumentumot megnyitni, szerkeszteni tovább küldeni etc.
- menjen rajta a céges Lync alkalmazás
- ha kell, bármikor be tudjak lépni anyám gépére távolról, ha épp nem ért valamit (sűrűn előfordul
)
- tudjak vele VPN kapcsolatot
- egy napot biztosan kibírjon az akkuja
- lehetőleg legyen jó kamerája
- legyen hozzá egy szinte 100%-ban megbízható navigáció
- és mindezeket gyorsan és flottul tudjaAnnak akinek egy telefon attól lesz okos, hogy "jajj dicsak há' megyen rajta a Fáccsebúk" meg egy rakat játék azokat csak sajnálni tudom (már bocsánat). Ezen felhasználóknak szerintem bőven elég lenne egy iPod Touch meg mellé egy Feature Phone.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Mert akkor mitöl okos egy telefon? Attól hogy tapicskolni tudod? Mert ugyanazt tudja mint egy butafon, csak szart sem érö programokkal körülépïtve.
-
yerico
senior tag
2011 augusztusában az androidos telefonok 75%-a már legalább 480*800-as felbontású volt, a 320*480 már kicsinek számított, nem nagynak. Akkor már kint volt az SGS II és nem sokára megjelent a III is. Ez a telefon már akkor is az alsó kategória teleje volt, nem a felső alja.
-
bagkri01
őstag
válasz
CounterBoci
üzenetére
A jó kis t-mobile pulse, olyan volt az első okostelóm. Nagyjából mindent utáltam benne, kivéve a fizikai gombokat és a trackballt, de valahogy mégis "szeretettel" gondolok vissza rá. Legalább megtanultam a droidos alapokat, mert ahhoz, hogy használható legyen kellettek a custom romok.
-
vittorio7
őstag
Jó a teszt, köszi!
-
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Spicat hasonlítani egy iphonehoz...
-
Köszi a gyors review-t, nekem kifejezetten tetszett. Én annó egy HTC Desire-el kezdtem a droidos pályafutásomat. Mit ne mondjak, nagyon szerettem csupán a gyártó trógerkedése a 2.3-as frissítés körül késztetett az eladására (Hozzáteszem azóta nagyon bánom).
A cikk nyelvezetéhez meg annyit, hogy akinek nem tetszik, annak nem kötelező elolvasnia. Nekem bejön.
Aki szerint meg egy okostelefon attól okos, hogy fut rajta a Facebook,eg tud vele játszani... Hát arra inkább nem mondok semmit... -
Matada2.3
veterán
válasz
himpulator
üzenetére
Nálam sokszor volt tapizásra skate és nagyon laggolt
persze júzerfüggő 
-
himpulator
tag
Nekem egy majd 2 éves ZTE Skate van. Egyszer ha lefagyott 4,3-as kijelzővel szerelve bika 800 Mhz és az aksi mai napig hibátlan. Bár itthon nem volt túl népszerű, az első tepsik egyike (mára átlag méret) és nagyon jól használható, internetre és telefonálásra. A Skate se rossz teló, szerintem!
-
blade zte
őstag
válasz
riverrider80
üzenetére
Hát valljuk be, azért háromnegyed évvel korábban a blade letett valamit az asztalra mint első vwga-s, 512mb ramos, és talán mint első gpu-s alsókategos telefonként. Emlékszem, a legelső bladenél még 256mb ram volt, amit fel kellett oldani, az enyém alapból azzal jött, de a GPU-t csak a 2.2-es frissítés aktiválta.

A 320x480-as felbontás felbontás tavalyelőttig benne volt a legtöbb alsókategos telóban, tehát nem kell szégyenkeznie azért.
-
erik88
aktív tag
Szerintem nagyon jó cikk
röhögtem is rajt meg volt benne értelmes dolog is 
-
aero_big
csendes tag
Hú én még annó 2009-ben kezdtem androidos pályafutásomat a T-Mobile G1-es gépállattal kezdtem android 1.0-n. Gyönyörű látni hogy hová fejlődött azóta maga a rendszer és a telefonok is. A g1 alatt volt szerencsém egy Galaxy S-hez és most egy Note 3-hoz így láthattam milyen változások voltak azért az elmúlt 6évben

-
d@vee
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
jah, de azt fél évvel később adták ki, meg nálam hát...a költséghatékonyság fontos volt, igyis örültem hogy kaptam 30-ért újonnan droidot
-
d@vee
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Ahham bestbuy, mivel most is működik, nekem bőven megérte. A facebook is megy rajta, csak szarul, játszani meg...nem ilyennel kell. Úgylátom nem tetszik a nyelvezete, hát...így jártál, már kinnt van, legközelebb jobban igyekszem
-
shteer
titán
volt ilyenem, jó volt amíg volt, igo ment rajta röccenés nélkül
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyurkikrisz
őstag
Bestbuy????? Jót nevettem. Az én mostani telóm is akkörül lett kiadva, 512 RAMmal, GPUval, jobb kamerával, hát mit ne mondjak ez közel sem bestbuy.
Meg milyen világszemlélet az hogy játszani nem lehet rajta sem facebookozni, de attól még jó, mert 2x annyi pénzért kapod meg mint egy butafont, meg végülis miért találták ki az Androidot, ha nem azért hogy Facebookozzunk rajta, de ezt nem tudja, csak telefonálni, de azért jó. Elfogult vagy a telefonnal kapcsolatban. NAGYON.
" Benne is van a nevében, igaz?" Okostelefon.Ezeket az "edísön" meg "hàromésfelesdzsekk" szavakat pedig hanyagold légyszíves, mert nem humorosak, inkàbb ilyen falusi tahósak, és nagyon lehúzzák a cikk színvonalát.
-
nonsen5e
veterán
A sima kültéri kép so-so, de az a kutyás az valami nagyon jó. Persze lehet csak mert mobilról nézem 800*480-on, de akkor is.

-
CounterBoci
senior tag
A Huawei U8220-am már hat éves és tökéletesen működik. Mivel "csak" telefonálásra és netezésre kell, 2014-ben is.
-
d@vee
őstag
válasz
riverrider80
üzenetére
Megismétlem, nekem az volt.
-
gabe_
őstag
Az én xperia minim decemberben múlt 2 éves, anno 35ezer forintba került, szerintem az volt a best buy. (egy mag, 1ghz, 3", 512mb, 5mpx auto fokus) Még ma sem vall szégyent...
Amúgy szép telefon a maga módján. A fizikai hívás gombokat én is mindenképpen előnyként értékelném.

-
riverrider80
csendes tag
Korrekt, de 2011 augusztásban a 3,2", 320x480-as felbontást nagynak mondani....tán egy pöttyet túlzás...
-
maximilian4
addikt
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Ezt nem lehet így kijelenteni egyértelműen hogy jobb. Neked lehet hogy sokkal jobb az ájfon, másnak meg az android. Nem kevés ideig nyomkodtam haverom 5S-ét, hát mit is mondjak... 2ért se cserélném el a note3-at.
-
perempe
veterán
nekem is ilyen telefonom van. egy Alcatel 918d-vel hasonlítottam össze, és már az is sokkal gyorsabb.
ami az én telefonomon botrányosan rossz: az akkumulátor nem csatakozik pontosan, így rendszeresen újraindul. egy vékony papírral persze rá lehet segíteni.
-
d@vee
őstag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Én egy hagyományos telóról váltottam, tudod aminek billentyűje volt. Annak volt kemény 2 centis kijelzője XD azután nekem nagynak számított

-
alkatraz3000
őstag
Spicaval indult az Android pályafutásom. 1.5-el, de utaltam. 2.1 kijött ra, de jobb nem lett
néha belefutottam meg androidos telefonokba, de az iPhone és wp8 jobb. SOKKAL. -
Mokó
aktív tag
"nem a facebook alkalmazásra, meg a budin való játszásra gondoltam"
Kösz,jót röhögtem!Még emlékszem mikor az LG GT540 41K volt,és talán ~120 mb állt rendelkezésre alkalmazásoknak..maaaan those were dark times...
-
vimes
senior tag
Francba, még ez is jobb képeket lő az Y200-amnál
Az meglepett, h eddig támogatták a kicsikét... -
elmepocok
tag
Nem azért mondom, de szerintem a kutyás kép jó...

-
hülyegyerek
addikt
Jó cikk, de a 3,2 már akkoriban se számított hatalmasnak, elég csak felidézni az Iphone-okat (3,5"), vagy az Xperia x10-et (4"), vagy a Nokia 5800-át (3,2").
-
Fall-N
veterán
Nekem is tetszett a teszt. Abban igazad van, hogy anno az X8 jobban megérte. Arra még most is főznek -ROM-ot most is készül a KitKat rá. Külsőre viszont még ma is megállja a helyét ez a teló. :-)
-
Ellia
addikt
Mint sokaknak nekem is az első Blade jutott eszembe. A mai napig imádom azt a teleont, annyi mindent átélt és működik (patakba estem vele, hóba ejtettem, köre magasról...stb). Jelenleg 4.2.2-vel fut. (emlékszem mikor azt mondták, hogy erre a 4-es soha nem fog felmenni
). Van már 4.3-as is, Én a 4.4-re várok, kíváncsi vagyok, gyorsabb lesz-e tőle mert most ugye nem sebességbajnok (sose volt
). Bár már nem használom de mindig megnézem az újabb custom romokat.Az írás tetszett, jó volt!

-
Siobahn
csendes tag
Szerintem teljesen jó cikk, humoros. Csak így tovább!

-
Dominó85
addikt
válasz
korcsillio
üzenetére
Én is a ZTE Blade-vel kezdtem a droidos ámokfutást. Mind a mai napig él és virul a harmadik tulajánál. Tavaly ősszel kemény 11k-ért adtam el (pár repedéssel , de a Nillkin szilikon tok összefogta szépen). No meg rávarázsoltam apeelme 2.3.7 GB Cyanogen magyar mod rom-ját. Majdnem olyan smooth volt, mint a jelenlegi Jiayu G3 telefonom. Csak pislogtam, pedig abban (Blade) 1*600Mhz armv6 és egy vacak adreno 2xx volt csupán, igaz 512MB rammal. A ZTE azóta nem igen alkotott maradandó telefont kis hazánkban (Kínában más a helyzet, ott azért volt egy Tegra 3-as és pár használható MTK Quad kicsikéjük). A cikk tetszett és a humorral öljünk trollokat taktika is bevált eddig.

-
SUPREME7
őstag
Nem vagyunk egyformák, nekem speciel a "teszt" azt jelenti, hogy minél részletesebben megismertetni valamit, kipróbálni és véleményt alkotni. Ez egy vicceskedő(ni próbáló), érintőleges bemutatócska, még csak saját képekre se futotta. Mindegy, biztos nekem vannak nagy elvárásaim

-
d@vee
őstag
válasz
Seangaijin
üzenetére
Köszönöm
Hát igen, próbáltam valami egyszerűbb irányvonalat követni, de valakinek ez nem elég
Így a legközelebbi tesztemben már több hasznos/haszontalan infót rakok ki 
-
SUPREME7
őstag
válasz
Seangaijin
üzenetére
Jaj.

Ha neked mindegy, hogy mit kapsz a pénzedért akkor kár is tesztet olvasnod

-
Seangaijin
senior tag
Nekem teljesen bejön a stílusa. Most mit kerteljen? Nem vulgár hanem poénos. Én teljesen élveztem a kis cikket, jól indult a reggelem. Ilyen cikkből kéne több, mert a "normális" tesztek vagy leírások túl komolyak meg teljesen felesleges infókkal (számomra felesleges, el ne kezdjen most itt nekem valamelyik droid huszár okoskodni...) vannak tele. Betekintési szög, Antutu meg kutyafüle... mezei felhasználót hol érdekli ez? Persze ez a cikk se teljes egész de mégis más irányvonalat követ ami nekem személy szerint tetszett.

-
korcsillio
addikt
Én azt hiszem Blade-el kezdtem a droidos pályafutásom.

-
Azt azért hozzá kell tenni hogy nem sok teló bír ki 3-4 évet az új generációból hiba nélkül.rendszeres használat mellett, A kijelző nem tudom miből van, de nem karcos, pedig fóliát talán első pár hónapban látott nálunk.
Összevetve a mai nagy Alcatel meg mit tudom én alsó kategóriákkal tökéletes telefonálásra mind hangminőség mind kezelhetőség terén. Az érintős trackpad pedig szerintem tök jó ötlet, meglepően jól lehet használni. Ma már csak tartalék telefon szerepet tölt be nálunk, de 4. éve hibátlan.
Amúgy abban az időben talán a Motorola Delfy volt az egyik csúcs modell az 90 ezer környékén mozgott mikor ezt 24 ezerért lehetett kapni.egyes szolgáltatók meg ingyen adták 2 év hűségért.A Képek pedig lehet nem jó minőségűek, de legalább nem annyira túlszaturáltak, láttam már rosszabbat is.
A cikkíró stílusa nekem se jön be amúgy kissé "flegma", de köszönöm, elolvastam azért.
-
SUPREME7
őstag
Bár a cikk stílusa nem jön be, de elolvastam és durva, hogy mit fejlődtek az okostelefonok. Galaxy ace-el kezdtem el droidozni, de az is játéktelefonnak tűnik már a jelenlegi 5" HD felbontású telefonom mellett pedig ez sem csúcskategória már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tudom volt szerencsèm hozzá, nagyon jó kis tekó
Hát igen, ugyan olyan felbontás 10 és 110 centin...de van aki nem fogja fel hogy felesleges
Ezt én is nézegettem anno, de aztán jött a Sony Ericsson és letarolta a piacot: xperia mini/mini pro, xperia pro, ray, arc/arc s, neo, ray, play stb majd végül az lww ami épphogy nem ordított a képernyőről a pofámba hogy vegyem meg 25 ezerért, így is lett. Megérte várni

most heggesztik rá a 4.4-et(!)
2007 környékén az n95-be már mindez amit felsoroltál megvolt. Mindenki azt hiszi, hogy az Android találta fel a spanyol viaszt, holott a symbianra már aki avi player volt xvid codeccel mikor az N-gage megjelent (2003) Jöhetnek a fröcsögő válaszok ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
persze júzerfüggő 
Az meglepett, h eddig támogatták a kicsikét...