- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
A hatos alatt sem mondanám tökéletesnek a memória kezelést. Ha kevés alkalmazás fut elmegy, de annyi alkalmazást nem tudtam futtatni rajta egyszerre, mint a korábbi 1GB-os G6-oson.
A 7-est meg a teszt miatt tettem fel. Ha mindenki úgy gondolkodna, hogy nem teszem fel, mert még nem tökéletes, akkor soha nem is lenne az, mert teszt nélkül nem derülnek ki a hibák.
Tudom, mert szoftver fejlesztéssel foglalkozom és tapasztalom, hogy nem tudok olyan leleményes lenni, mint a felhasználók. Mindig nyomnak olyan gombokat, gomb kombinációkat, keresnek olyan nem létező funkciókat, melyre első körben az ember nem is gondolna.
Az csak hab a tortán, ha elkészül egy szoftver, és használatba veszik, jön a panasz, hogy ők tulajdonképpen mégsem így meg úgy gondolták, meg lehetne ez is, meg az is benn, amaz meg nem. stb. stb.
Épp 5 perce hívtak egy hasonló eset miatt. Megcsináltam amit kértek, de már nem jó mert az igaz, hogy általában úgy van de mégsem.Milyen hátlapi fóliára gondolsz. Gyárilag nincs rajta, vagy van amelyiken igen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest