- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
KVZacc
csendes tag
válasz
Toby0501 #7291 üzenetére
Kipróbáltam a FUT-ot feltenni adb-vel. A válasz:
Failure [INSTALL_FAILED_SHARED_USER_INCOMPATIBLE: Package couldn't be installed in /data/app/com.huawei.betaclub-1: Package com.huawei.betaclub has no signatures that match those in shared user android.uid.system; ignoring!]
Mindenesetre megnéztem, adb shell pm list packages szerint nincs telepítve a com.huawei.betaclub
Ezt root nélkül ötletem sincs hogyan védhetnénk ki.
-
Mindy-Lee
tag
válasz
Toby0501 #7291 üzenetére
Még egyelőre máshogy nem próbáltam, csak telefonra letöltve, de akkor megnézem. Viszont nem maga az ügyfélszolgálat is javasolt factory resetet? De lehet, rosszul emlékszem. Igazából, ezzel az egész béta teszttel akkora kavarás van, hogy szinte már az lett volna jobb, ha nincs is.Csak akkor nincs hibakeresés sem, bár kíváncsi vagyok, a visszajelzéseket mennyire veszik figyelembe valójában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest