Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
JimiArena
üzenetére
Szia!
A hozzáállásod mutatja, hogy ez a készülék nem a te típusod, de a P9 sem, és honor sem. A HTC -t véletlenül nem a TMX szervizeli, vagy legalább átfut rajta? Volt más márkájú telefonom, voltam a TMX ügyfélszolgálatán személyesen és mellettem egy cseppet sem elégedett HTC tulajdonos épp leadta a telefonját újra, mert volt vele elég problémája, így a HTC sem a jó márka? Ebből nem lehet kiindulni, vedd amelyik tetszik és azt ne amelyik nem tetszik, mert soha nem fogsz vele megbarátkozni és nem fog jólesni a használat.
Igen ennél a típusnál is bele lehet futni gyári hibás darabokba, de nyugodj meg minden márkánál fennáll ez mindenféle használati termékkel. Ennek is vannak előnytelen dolgai, de sok esetben USER ERROR adja a "hibát", az hogy valaki leejti a telefont a sarkára és a kijelző összetörik, hát előfordul ez van, ezért kell vigyázni rá, az is előfordul, hogy a viber vackait nem jelzi vissza, biztosan találtak rá megoldást a felhasználók, (speciel az a szutok engem nem érdekel).. Egyébként ennyi pénzért ez egy jó telefon és nem fogod tudni elmagyarázni, hogy a akár a HTC akár más márka jobb, azért annál a márkánál is vannak dolgok és van ára is elég erősen.
Miért nem maradsz a HTC-nél, ha bevált??

-
ORCA58
addikt
válasz
JimiArena
üzenetére
Az, hogy a szerviz rossz, nem a készüléket minősíti. Néhány hibás darab minden márkánál előfordul, na meg előfordul hogy valakinél leesik stb, . Itt szerintem kevesen panaszkodnak konkrét hibára. Az elégedett felhasználók zöme pedig nem írogat a fórumba, így ez alapján nem lehet általánosítani. A családban 5 különféle Huawei van, de egyik sem volt még rossz.
A legdrágább közülük éppen a P9 lite, nagyon elégedett vagyok vele. A használati szokásaimat figyelembe véve csak jókat mondhatok róla. (csak a virtuális gombokat nem tudom megszeretni) -
313313
addikt
válasz
JimiArena
üzenetére
Gyakorlatilag az összes márkát 2 cég szervizeli, mind a kettőről lehet hideget és meleget is olvasni.
A 3-3-3 Garancia csak a P9-re van, a Litéra nincs, arra 2 év van.
Egyik ismerősnek cserélték a P9-ét 3. hó lejárta előtt, főleg bemondott hibákra...
Környezetemben 4-5 P8 Lite van, nem nagyon panaszkodott még rá senki, szervizbe se jártak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Disney+
- VGA kibeszélő offtopik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Samsung Galaxy Z flip4 kártya-független 8/128GB
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő