Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
csak kérdezem mert számomra nem logikus. én ugyan külföldön de átszámítva kb 125ezerért vettem huawei márkaboltban, egyszerűen nem éri meg, hogy az emberre rásózzonak olyan csomagokat amiket ki sem használ és a végén van egy telefonja amit nehezebb eladni.
5-6 éve még talán olcsóbb volt szolgáltatónál de ma már egyáltalán nem. Valamiért az emberek be vannak erre rögződve és valójában nem járnak jobban
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13/13 mini/13 Pro/13 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Apple iPhone XR/11/11 Pro gyári bontott alkatrészek
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest