Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20009) MK VII válasza Pgraph (#20007) üzenetére


MK VII
veterán

Igen sajnos a jogvédők elszaladtak már bolond fele...
Mi az, hogy nem figyelhetek gyakorlatilag a saját gyerekemre, mert még a végén jön a gyámügy és akár el is veheti tőlem, sőt le is csukhatnak komolyabb megfigyelés miatt. Konkrétan kamerákat sem szerelhetsz fel a házba, hogy munkából haza tudj kukkantani a gyerekre, hogy mi van vele.. Elég hülyék a jogszabályok erre vonatkozóan.
Mert a gyereknek is jogai vannak.. De hát könyörgöm, ha én vagyok az anyja/apja, akkor én dönthessem már el, hogy hogy vigyázok a gyerekemre nem? Lehet én vagyok régimódi, de a gyereknek ahhoz van joga, hogy azt tegye amit mondanak neki a szülei és szót fogadjon. Nekem, ha azt mondták, hogy este 8-ra otthon kell lennem akkor otthon voltam.. Nem voltak akkor még telefonok mégis bíztak bennem a szüleim és tudták, hogy nem csinálok semmi rosszat. Ma már nyomokban sincs meg ez a dolog.
Ma már nem lehet nevelni a gyereket, sőt nem is hagyják, hogy az ember megnevelje, mert azonnal kikiáltják a családon belüli erőszakot, jön a gyermekvédelem, védik a gyerek jogait... A szülő jogai meg ugye sutba vannak dobva.. Szülőként jogom lenne úgy nevelnem a gyereket ahogy jónak látom, akkor és úgy nézhessek utána ahogy jónak látom.. Nehogy már egy akármilyen hatóság feljebálló legyen mint egy apa fia viszony.
Na mindegy... Nagyon sokáig lehetne erről beszélni..

B391-re visszatérve, én nem használtam még, de nem hallottam róla negatív véleményeket.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.