- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClydeBeka2
őstag
Sziasztok!
2 éve megcsináltam a google hacket, azóta nem kellett hozzányulnom, minden priman működött, egészen a tegnapi napig, amikor is lefrissitettem a google szolgáltatásokat félálomban... Lehetséges visszacsinálni valahogy egyszerűen vagy full 0ról kéne a telefont újrahúzni?
Nagyon rossz igy, most járok hűségidő váltásnál, gondolkodom is új telefonon, pedig nagyon megszerettem ezt a kis készüléket, de egy teljes újratelepitéssel nem szeretnék már szenvedni.
Köszi! -
ClydeBeka2
őstag
Hozzám is megjött a frissítés. Vodafone.
-
ClydeBeka2
őstag
-
ClydeBeka2
őstag
Na utolsó hozzászólásom egyelőre. Sikerült megcsinálnom. A klónozott Messenger nem tetszett neki, APKPure-ból felrakva tökéletesen működik!
Amúgy elsőre jó kis gépnek tűnik, kis kihívással
Eddig elég átlagfelhasználónak számítottam telefon téren, és bár nem sokban lesz eltérés, azért az ilyen kiskapuk megtalálása számomra nem lesz könnyű. Messengeren kívűl viszont eddig szinte minden működött, de a puding próbája az evés, szóval majd úgyis használat közben derül ki mi nincs/mi van
Esetleg azt meg tudnátok mondani (tuti amatőr kérdés), hogy az értesítéseknél nincs az a kis felvillanó lámpajelzés?
-
ClydeBeka2
őstag
Valamint most próbáltam, és a Messengerben a telefonálás/webcam se működik?
-
ClydeBeka2
őstag
Sziasztok!
Tegnap beszereztem a Vodánál egy új készüléket. Átklónoztam a régi P10 lite-ról szinte mindent, majdnem minden működik is.Elsőre olyan gyors kérdésem lenne, hogy az értesítéseknél ha rákattintok a Messengerre nem dobja fel. Ez másnál is hiba, vagy esetleg telepítsem újra az alkalmazást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged