Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Hozzászólások

(#1682) illjo


illjo
senior tag

Megosztom itt is az örömöm, GMS mókhoz!
Akit érdekel a menete, bővebben itt: [link]

Heuréka! Öröm és bódottá..! Bocsánat az érzelemkitérésért, de 3 hónap ínséges nfc fizetés nélküliség után sikerült otp simple appban beregisztrálnom a bankkártyám, tehát elvileg már megint tudok mobil érintéses fizetést használni, miután novemberben hms telefonra váltottam, alig várom, hogy kipróbálhassam élesben is :).
Az elsődleges tesztek szerint g maps bepozicionál, appok mennek, de gmail app pushok, miután kikapcsoltam az eddig frissítésre használt macrodroid makrót, ugyanúgy nem jött meg az e-mail érkezésről a push. Szóval ez több push problémánál sajnos, de makroval ismét helyreállt a rend. Természetesen play aruház nem megy, de az természetes, végre igazi hasznát vehetem az aurora app store-nak. Már ha remélhetően működik, utóbbi időben tudjuk hogy rapszodikus volt ismeretlen okból. De mivel maga a fagyasztási aktus nem vesz több időt igénybe ha már be van járatva, 5 percnél többet, ugyanez igaz a gsf feloldására is a fagyasztásból. Van egy "push notification" elnevezésű, playben (aurora) fellelhető checker app, azza bárki le tudja ellenőrizni, hogy van e neki elérése pushokhoz. Miután a fagyasztás megtörtént, az apptól pipát kapott a push is.OTP új banki appja is megy már így, és küldi a pushokat szépen vásárláskor, bye bye sms..
A funkció elérése a push értesítések visszahozatalával történt, fagyasztásos módszerrel, amelynek során lefagyasztjuk pc-ről a minimal adb, hisuite és icebox app segítségével a google services framework-öt.

Köszönet az úttörésért, video-ért FingR86 fórumtársnak, aki gms mók után nemrég megcsinálta ezt a mókot is.

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/google_szolgaltatas_gms_huawei_telefonokra/friss.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.