- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
Azt gondolom, hogy amíg sokan nem úgy gondolják, ahogy én, addig a fogyasztóvédelem pont ott fog tartani, ahol most. Én már éltem abban a csodás világban, ahol ha bementél egy üzletbe és kérdeztél valamit, a tipikus válasz az volt, hogy "nincs" (mégha volt is, csak ahhoz odébb kellett volna vánszorognia). Ebből a csodás kultúrából (is) gyökerezik a mai szolgáltatás-kereskedelem (IS). Azt gondolom, hogy igenis a vásárló, fogyasztó lehessen "hülye" a pénzéért. És igenis, a szolgáltatók, eladók kötelessége a lehető legjobb kiszolgálást biztosítani, beleértve a teljes körű tájékoztatást is. És ha nem teszik, elbuknak a versenyben azok mögött, akik megteszik. De amíg legyintünk ha átvernek, félretájékoztatnak,nem tájékoztatnak stb addig marad ez, miért törnék magukat ha tűrjük??. Tipikus példa amikor lehülyézik az amerikai termékleírásokat (klasszikus példa hogy macskát ne tegyél a mikroba), pedig az pont arról szól hogy a fogyasztók teljes körű tájékoztatása valósuljon meg. Ugyanis ott a fogyasztóvédelmet a bíróságok látják el perek útján.
Szóval az egész amit írtam itt nem arról szól, hogy okos fiú/lány vagyok utánanézek én a dolgoknak é nem hagyom hogy szívassanak, hanem renCer szintű szempontokról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged