Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• majdnemkocka

tag

válasz petike26 #20175 üzenetére

Szia!

Fólia/üveg: egy nagyon, nagyon picit rálóg a képernyőre a fekete keret (ami amúgy nem csak dísz, hanem csak ott ragad (tehát nem a teljes felületen)). Ez egyáltalán nem zavaró, tizedmilliméterekről beszélünk, de emiatt érdemes nagyon pontosan felrakni. (A Spigen azt javasolja, hogy ha Spigen tokod van, akkor legyen benne a készülék az üveg felhelyezésekor, mert ott is tizedmilliméteres távolságok vannak az üveg és a tok széle között és ha tok nélkül rakod fel, akkor könnyű úgy felrakni, hogy utána "ütközik" a tokkal.) . Az előlapi kamera körül lóg be a legtöbbet, de is kb csak fél milliméter és én is csak onnan tudom, hogy az AOE "nem lóg ki" eléggé alóla alaphelyzetben (de át lehet állítani).
    Tokok: Nekem ez már a harmadik Spigen-tokos telefonom (az előző egy Mate 10 Pro volt Rugged Armor-ban, előtte meg egy LG G4 egy Thin Armor-ban), imádom. Egyik telónak sem lett soha semmi baja, de azért vannak különbségek:
    - a Rugged Armor a legolcsóbb, de már ez is kiváló (a Mate 10 Pro-m egyetlen karcolás nélkül túlélte, hogy beejtettem a Budavári Sikló pályájára, ami olyan 8-10 méter zuhanás és utána még kb 20 méter csúszást jelentett), ráadásul remek a tapadása, amikor fogod. Cserébe egy nagy, fekete gumidarab (jó, nem gumi, hanem TPU és elég szépen van mintázva)
    - A Slim Armor szinte a teljes hátlapon és az oldalakon (de alul és felül nem) kemény műanyagra cseréli a "gumit", dehogy ennek van-e előnye, azt nem tudom, mindenesetre van benne kitámasztó. Cserébe a PC (polikarbonát) nem anyagában színezett, hanem csak festve van, idővel lejön róla a festék (jó, mondjuk az LG G4-nek eleve ívelt a háza, szóval egy kis területen dörzsölődött a hátlap mindig az asztalhoz).
    - A Neo Hybrid talán a legszebb (szerintem), ennél ugye oldalt és felül van egy PC "pánt" körbe. Úgy tűnik, hogy így nem annyira kopik a festék, viszont mivel legtöbbször a sarkaira esik a telefon, a "benyomatok" jobban megmaradnak rajta (ezt is ejtettem már betonra, igaz, csak derékmagasságból), illetve elég csúszós az anyag és mivel a hátlapnak is más a mintája, a három tok közül talán ezen van a legrosszabb fogás. Nekem van is pluszban rajta egy PopSocket (nem ragasztva, hanem PopGrip tartóval).
    Úgy képzelem, a Neo Hybrid vége az, hogy valahol eltörik a PC keret egy eséstől, akkor majd lehet, hogy visszatérek Rugged Armor-ra.
    Porral nekem nem nagyon van dolgom, asztalon/zsebben van szinte mindig a teló, így amikor eddig félévente egyszer kiszedtem a tokból, csak ilyen kis pamut szöszök voltak benne.

• sajby

senior tag

Heti 1 szer leszedem róla a tokot és kitakarítom.Szerintem az az üveg is kitakar egy picit a kijelzőből,nem csak oldalt hanem alul-felül is.

• knox83

senior tag

Szia, nem tudom de nekem a rugged armor csak részben jött be. Felső részen kicsit nyitott, ott fog bemenni a por és a kosz mint az állat, nekem össze is karcolta felül a keretet. Ha ez téged nem zavar akkor jó lesz. (Engem zavart) Nekem most silion case van, ez bejött.

Új hozzászólás Aktív témák