- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
-
LOGOUT
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
atiko333 #9220 üzenetére
Hja, ha nekem sem oldja meg az akkucsere, akkor én is gondolkodom rajta, hogy veszek egy mondjuk kijelző törött példányt és átpakolom a belét. Mert másodlagos/tartalék telefonnak mindenképp szeretném feléleszteni, megtartani a P30-at. Sőt, bizonyos esetekben szerintem még használnám is, mert ahogy írtad te is: "jó a honor de a huawei mérete hianyzik". Pontosan ez van nálam is, rá kell jönnöm tényleg, hogy nekem ez már túl nagy normál, egész napos használatra... itthon, fotelben nyomkodni tök jó, amikor a laptop/tablet már túl nagy és felesleges, de a P30 meg kicsi. Viszont menet (és meló) közben sokszor szerintem jobb lenne nekem továbbra is a P30.
Ez a multiSIM meg e-SIM dolog hogyan működik? Támogatja a Honor 200 Pro?
A legjobb lenne, ha legalább az egyik SIM kártyámat tudnám szimultán használni mindkét telefonban, erre van valami opció? Szóval, hogy a fizikai, rendes SIM kártya lenne a P30-ban, a Honorban meg valami virtuális módon. Lehetséges ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Iphone 15 Pro 128GB 12 Hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest