- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Persze. Igazából több helyen is találtam, végül innen rendeltem meg. Hogy a valóságban is van e nekik, az persze majd kiderül... Épp ezért utánvéttel kértem, nem előre fizetve, hátha kiderül, hogy már rég nincs is raktáron nekik. Úgyhogy ha gondolod és nem sürgős, akkor várj kicsit, aztán megírom a tapasztalatomat pár napon belül.
Szerk.: most nézem, azt írja, hogy nincs készleten. Amikor rendeltem, akkor nem láttam ezt, lehet, hogy utolsó darab volt, vagy már akkor is ez volt írva, nemtudom. Mindenesetre kosárba be lehet rakni. Érdekes.
Szerk2.: na utolsó darab lehetett, mert most kosárba helyezés után már írja, hogy nem rendelhető. Hát akkor szerencsém volt. Nekem még engedte rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Fűnyíró topik
- BestBuy topik
- HTML szerkesztés
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged