Hirdetés
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
én ma MM-ben megnéztem mindkettő telefont és a sima P10-nek jobban bejött a kamerája + a fogása is, viszont több külföldi tesztet is olvastam ahol meg mindenki azt írja, hogy P10 Plus-t ajánlják több szempontból is, pedig ha csak magamból indulok ki engem jobban meggyőzött a P10. Viszont most elgondolkodtam, hogy érdemesebb volna-e a plus-t eredetileg iphone 5se-t akartam venni úgyhogy jól elkanyarodtam már az eredeti tervtől
-
rwin5
őstag
Tesómnak elvileg kedden jön meg az S8, de sosem voltam samsung fan. Néztem tesztet S8vsP10-ről de nem láttam olyan óriási különbségeket. MM-ben megtapogattam S8-at is de ami új funkciókat hozott az S8 szerintem azokból én semmit se használnék. Engem a P10 előlapi kamerája nagyon meggyőzött mikor ott nézegettem, de lehet csak jók voltak a fényviszonok. Én május végéig agyalok de szerintem veszek egy független P10-et, a Plus az nekem nem is áll annyira kézre és első benyomásra a sima 10 jobb is volt. (és olcsóbb is azt sem felejtem el ) a 200K-t kicsit sokallom de nem hiszem, hogy 1 hónap alatt olyan sokat zuhanna ha egyáltalán fog egy fillért is.
-
rwin5
őstag
válasz cicaslany86 #828 üzenetére
ott a pont.
-
rwin5
őstag
válasz Pirosribizli #879 üzenetére
Tokot nagyon itthon nem lehet kapni, vagy költségmegtakarítás miatt rendeltek külföldről inkább? Én vásárlás előtt vagyok minden téren, de szeretném egy üzletben letudni majd az egészet. (MM-be tervezem megvenni)
-
rwin5
őstag
Engem ez az 1 dolog bizonytalanított el a vásárlással kapcsolatban:
"Pár napja számoltunk be arról, hogy több Huawei P10 é P10 Plus felhasználó jelezte: az AndroBench belső tárolót vizsgáló teljesítményteszt alapján többféle chip lapul a friss Huawei csúcskészülékekben, amelyek között főleg írási sebességben lehet nagyobb különbség. Akkor a Huawei úgy reagált, bár valóban többféle beszállítóval állnak kapcsolatban (és mint kiderült, UFS 2.1-es, 2.0-s és eMMC 5.1-es tárolók is fellelhetők a modellekben), "a készülékek egyetlen komponensének teljesítménye nem tudja pontosan tükrözni az egész okostelefon rendszer teljesítményét, így ezek a pontszámok nem alkalmazhatók tényleges használat esetén."
-
rwin5
őstag
és akkor véleményed szerint, aki csak /amatőrebb/ felhasználó, mint én appok főleg képek készítése, messenger annak számot tevő ez a különbség, vagy nem nagyon fog feltűnni? Láttam pontosan tesztet youtube-on bárki megnézheti azért jóval lehagyja a 2.1 de amit én írtam magamról ott nem tudom, hogy ez érezhető-e
-
rwin5
őstag
válasz #14121216 #1223 üzenetére
Szerintem telefonhoz képest mondhatni 10/10 a képek minősége, megjelenése. Én legfőképp ezért is szerettem bele ebbe a telefonba + szerintem az előlapi kamera is egész jól teljesít. Hó végén akarok venni, bár még tanakodom, tesómnak megérkezett az S8-a hát az is elég szép kis telefon minden szempontból, de annak pl a kamerája valahogy nekem gyengébbnek tűnik. (nem azt mondom, hogy rossz csak a P10 szebbnek néz ki)
-
rwin5
őstag
Üdv!
Ma rendeltem végül egy P10-et, eddig nem volt (lét)szükségesség a mobilváltás, csak szemezgettem vele, most viszont már azzá vált szeptembertől hosszabb utazások miatt, úgyhogy unaloműzésre beszereztem ezt. Jelenleg egy Iphone 4-van amin semmi app nem fut el kb.
MM-ben "akciós" volt ~170e ft volt a független T-nél meg 156 ezer, de az MM-ben még rájönnek a garanciák. Remélem hétfőn meghozzák, tokot viszont semmit se lehetett kapni még online felület sem.
-
rwin5
őstag
Megjött a telefon, kisebbre emlékeztem, kb akkor fogtam utoljára mikor a MM-ban láttam piacra kerüléskor.
az kiment a fejemből, hogy a SIM nem lesz jó méretű bele
mi annak az appnak a neve amivel meglehet nézni, hogy az UFS 2.0 v. 2.1?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5