- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rise17
tag
válasz
Rise17 #16624 üzenetére
Update: multhét csütörtökön felvették a telefont,ma megkaptam.
Amivel leadtam: Beégett kijelző,tompa hangszoro,tompa kamera,és gyenge aksi
Eredmény: Uj kijelző,uj hátlap,uj keret,zsír uj kamera modul,(nem csak a hátlap üveg)felsó-al só hangszoró csere,illetve uj akkumlátor! mind ezekre 2 év garanciával!
nálam ez 10/10 -
spartan44
tag
válasz
Rise17 #16624 üzenetére
Helló!
Az elmúlt években én kétszer használtam ezt a szolgáltatást (egyszer gluegate, egyszer meg meghibásodott kijelző miatt), mind a két alkalomról csak és kizárólag pozitív véleményt tudok mondani.
Kb. 1 hét alatt lement az egész, első esetben egy teljesen új telefont, utóbbinál komplett kijelző + akkumulátor cserét kaptam.
Március 21-ig van garancia ha jól tudom az én készülékemre, erősen gondolkodok rajta, hogy a lejárta előtt szólok nekik, hogy mostanság egyre jobban merül a telefon, hátha tényleg megint cserélnek egyet az akksin és akkor az nekem is még egy jó 2 évig tutira elég lesz. -
pgemil
aktív tag
válasz
Rise17 #16624 üzenetére
A Huawei garancia hosszabbításával (2021.03.01) egy hete vittem a tmx-hez a telefont ujjlenyomat érzékelő sokszor nem old fel és akkumulátor gyorsan merül gondokkal.
Komplett elő és hátlapot cseréltek akkuval együtt kb. 3 óra alatt.
Gyakorlatilag (majdnem) zsír új készüléket kaptam vissza!
Ma viszont akciójuk is van a hónap utolsó péntekje miatt. -
N_A_S
veterán
válasz
Rise17 #16624 üzenetére
Ahogy halottam a Huawei most nagyon teper... A háztól-háziggal nincs tapasztalatom, nekem fehérváron 3 nap alatt cseréltek akkut, de hétfőn vittem be, és akkor jobban be vannak havazva. A kijelződet is tuti cserélnék. Érdemes megcsináltatni szerintem. Sztem cakk pakk max 1 hét, vagy még kevesebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Asztrofotózás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Monitor hiba topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest