Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
adomok
tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Ki tudnád olvasni az NFC tag tartalmát? Nekem sikerült a PC managert felrakni egy surface pro-ra, működik is tökéletesen, de csatlakozni csak QR kóddal tudok. Gondolom az NFC tag-en rajta van, a direkt csatlakozás flow.
-
Bibby
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mondjuk azért érdekelne, hogy a laptop honnan veszi akkor a jelet? Ha csak egy matrica van rajta...
Ez így hülyeségnek tűnik -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
A laptopban NINCS beépített NFC, az a matrica maga az NFC! Ha azt leszedjük a notiról, akkor az érintésmentes kapcsolódásnak is lőttek!
húha lol
-
TrueWhitee
tag
-
cH1
aktív tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Szerintem kérdezz rá szervizben vagy ügyfélszolgálaton. Biztos pótolható az a matrica.
Amúgy nem lehet ezt valahogy ráhekkelni más gyártó számítógépére? Nagyon tetszik a funkció, de csak ezért nem vennék Huawei laptopot (meg úgy egyáltalán laptopot).
-
Bibby
addikt
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Köszi az infót. Eszembe nem jutott volna.
-
Noukoum
veterán
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Az a különbség hogy te használod, ő meg nem. Divat fikázni a huawei-t, ez van.
-
kakuk.tamas
addikt
Mármint minek a szoftveres része?
Baromi jó és egyszerű a PC Manager, ha csatlakoztatva van a telefon, akkor elég, ha csak a noti van elötted, a telefonhoz nem is kell nyúlnod. Én a telómhoz is és a notihoz is bluetooth fülest használok. Ha a notit használom, és telón hívnak a notiról fel tudom venni, nem kell a telefonért nyúlnom...
A fájlátvitel is kb 2 kattintás, kábelek nélkül.
Plusz pont, hogy a 65W-os töltővel 45 perc alatt simán tele van akksi, és ez notinál nem épp hátrány.De ez a matricás dolog valóban szomorú...
-
kakuk.tamas
addikt
Hát nem nagyon... Engem irritál ha matrica van a notin, ezért első nap mindig leszedem őket. Hát ezt nem kellett volna...

Habár a matrica vastagságából gondolhattam volna rá...
De mindent egybevetve nagyon elégedett vagyok a D15 R7-el. Egyedül az a fránya billentyűzet világítás hiányzik.
-
joey04
titán
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
hát az nem valami igényes megoldás.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Köszönöm, pontosítok!
-
kakuk.tamas
addikt
Egy kis kiegészítés/megjegyzés:
A laptopban NINCS beépített NFC, az a matrica maga az NFC! Ha azt leszedjük a notiról, akkor az érintésmentes kapcsolódásnak is lőttek!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Temu
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Battlefield 6
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Péntekig 84.500 Ft - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez így hülyeségnek tűnik