Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• obela99

újonc

válasz zeon.hu #15252 üzenetére

Az első leállás után - amúgy is időszerű volt - toltam rá egy factory reset-et, gondolom, ez törli a cache-t, amire gondoltál (most látom, ez nem nekem volt válasz :-) ). ROM-frissítésen mit értesz? Elvileg gyáriból a legfrissebb van fent. Nagyjából elégedett is vagyok vele, de szívesen felteszek valami stabil egyebet is, ha van.

• obela99

újonc

Mobilnet-problémára szeretnék segítséget / ötletet kérni.

A korábbi "Westel 900" feliratos, kézzel vágott T-s SIM-kártyámmal nem volt semmi problémám majdnem egy évig. Nemrég 4G-s csomagom lett, de ez már nem ment a régi kártyával, ezért cseréltettem egy T-pontban szép friss microSIM-re. Egy napig ment, volt 4G is, de másnap megállt, mint a szög, 1 byte mobiladat se jött vagy ment. Hanghívás, SMS jó volt továbbra is. A furcsaság, az én kártyám egy SOny Xperia SP-ben szakít 4G-n, egy kolléga SIM-je pedig a P7-ben megy hibátlanul (persze lehet, hogy egy nap után az is megáll, de addig nem teszteltem).

T-pont még egyszer, előfizetéssel minden rendben, ismét új kártya, majd kis bizonytalanság után megint volt mobilnetem. Ki lehet találni: másnapra ez ismét elmúlt. T-pont szerint vigyem be egy Huawei-szervizbe, mert a készülék rossz. Szerintem meg a SIM-kártya szoftvere és a készülékemé között lehet valami nézeteltérés, de fene tudja, hogy ezt hol lehet orvosolni.

Huawei Ascend P7, EU, kártyafüggetlen
    Build: P7-L10C900B805 (Andorid 5.1.1)
    Alapsáv: 23.350.06.00.000
    Kernel: 3.0.8-00505-ga959159
    EMUI 3.1

Új hozzászólás Aktív témák