Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Rendes vagy, köszi.
Hál' Istennek annyira nem gázos a dolog, inkább csak esztétikai hiba. 
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Az egy akciójáték inkább PC-n játszok néha ilyesmivel de telón kicsi hozzá a képernyő, hogy beleéljem magam... Igazából a WarcraftIII; Spellforce 1 ilyesmi kéne... Megpróbálom ezt:[link]
A grafika tökéletes, nem is melegszik nagyon, ellenben ez is ügyességi nem agyalós játék....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nagyon jól futott, nem láttam akadást, de ez a játék nagyon nem az én világom, úgyhogy már le is vettem...
Az akkunál a hőmérséklet 35 fokot írt, kb két perc múlva nézve. A telefon tokban van, nyilván kevésbé tud hűlni.
Nincs valami RTS játék jó grafikával, amit irányítani is lehet a telefonon? -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Hát én heti öt órát se igen játszom telefonon..

A wifi aránylag nem fogyaszt sokat, a mobilnet ellenben igen, legalábbis az Akkumulátor HD jóslása szerint. A játékot nem jósolta meg, de 12 óra beszélgetést tudnék 2G hálózaton szerinte. A játék most tölt, (elég sokáig fog tölteni, ahogy nézem, több perc, mire letölti a cuccait.) majd beszámolok hogyan fut.
A szakaszos fogyasztást ellenben jól lehet szabályozni ha nem játszol ultratakarékosra kapcsolsz és akkor óránként 1% körül ha fogy az akku. Ha beszélsz is közben rajta, akkor mondjuk 2-3% óránként. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Az akkuidő nagyon függ a használattól, így nem elég a kérdés...
Csak telefonálásra használva ultra üzemmódban szerintem kibír két napot is de nálam még nem merült le soha teljesen...
Amúgy fényerő, hálózati kapcsolatok futó appok nagyon befolyásolják, mint minden rendszert. Ellenben a vele adott gyári programok rendkívül testreszabhatóvá teszik a használatot, úgyhogy annyi idő alatt meríted le, amennyi alatt akarod kb. Nagy vonalakban átlagosnak mondanám az akkuidőt.
GTA-t én nem szeretem nem akarom megvenni andoidosan, kipróbálható demó meg nincs belőle, de ha mondasz egy ingyenes játékot letöltöm és kipróbálom, hogy be tudjak számolni a tapasztalatokról...
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Battlefield 6
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Final Fantasy VII Rebirth PC technikai teszt
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Hál' Istennek annyira nem gázos a dolog, inkább csak esztétikai hiba. 

Az akkunál a hőmérséklet 35 fokot írt, kb két perc múlva nézve. A telefon tokban van, nyilván kevésbé tud hűlni.
Csak telefonálásra használva ultra üzemmódban szerintem kibír két napot is de nálam még nem merült le soha teljesen...