- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
.Szaki. #1955 üzenetére
Lenyitod fent a fejlécet és katt a linkre, ott az Összefoglaló jelenlegi állapotában.
Beszélgetési hangminőség szerintem több mint oké, illetve a hangerő is. Bár nincs probléma a hallásommal, én mindig felesen használom. Maximumon még sosem volt, bár nem járok pl. metrón.
Zajban, városban, kocsiban ülve lehúzott ablaknál is teljesen oké.
Vétel stabil, használható. Értem ezalatt a wifi -t, mobilnetet és a GPS -t is. Nálam mindegyik napi szinten rendszeres használatban van.
Zenelejátszóról nem tudok mit mondani, sosem hallgatok zenét telefonon.
Szerintem WP után android alatt HTC vagy Huawei, esetleg Nexus, 1 - 2 Alcatel, ha jót akarsz magadnak. Persze még ott a Xiaomi vagy a Lenovo is, bár az nem mindenkinek alternatíva (magyar, itthoni kínálatban). Nekem ez a véleményem. BB, iOS, WP fogyasztóként nálam legalábbis nem mindegy, hogy milyen a rendszer, meg amúgy sem vagyok türelmes típus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest