Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A tesztek többsége érdekes. Nekem ha lagg volna a telefonon a falhoz vágtam volna, de legalábbis már rég nem lenne meg.
386 - 486 -os gépeken felnövekvő nemzedék szerintem nagyon érzékeny a laggra

Én sokat használom fotózásra, ezek többsége nem publikus, munka, majd hétvégén lövök párat, aztán teszek hozzá linket ide és meg tudod nézni. Amúgy ha visszanézel pár hozzászólást, akkor tettem be pár makro fotót. Kiindulásnak jó. Video esetében vannak fokuszálási problémák, de én azt nem is nagyon szoktam használni, viszont a minősége egész jó. Szép videókat csinál, jól állítja be a "színeket" is. De fotóknál szerintem nagyon ügyes.
Alap böngészőben vannak akadások, de mivel ez nála erősebb telefonnál is előfordul én a Dolphin -t használom, minden telefonon. Képernyő minősége, felbontása nagyon jó, olvasásra alkalmas. GPS gyorsan talál jelet, korábbi, frissítés előtt neccesebb volt, ezt megoldották. Pikk pakk talál jelet. Telefonálást háttérbe téve is zökkenőmentesen működik, ami azért fontos, mert sokszor jön elő kérdés vagy kérés a munkámnál, aminél utána kell nézni egy mail -nek, dokumentumnak vagy webnek. Ilyenkor sokszor fut a háttérben néhány dolog.
Őszintén megmondom, én előbb vettem meg a telefont, mint a teszteket elolvastam volna. Fordítva biztos nem tettem volna, mert elég lehangoló pár írás. Viszont egyáltalán nem bántam meg. Ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy már szinte első frissítéssel dobták piacra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi