Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT Huawei P7 Összefoglaló 
 Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

KKrisz751 aktív tag válasz  KKrisz751

üzenetére KKrisz751

üzenetéreLejárt az idő szerkesztéshez. Nem az ár volt a lényeg. Ha lehetne szolgáltatónál kapni fehéret, megvettem volna ott. De közölték itt helyben, hogy limitált volt a fehér és nem lesz, csak fekete. Környékbeli városokban telenornál ugyan ezt válaszolták. Kifizettem volna a 98-at is érte, és akkor a kezembe kapom azonnal, biztos helyről. De ha már rendelem, akkor hogy 75 vagy 85 mindegy. 100as keretet szántam erre, ennyit spóroltam ki. Ennyibe kerül a szolgáltatónál. 
 Ekkora összegnél amúgy sem szívesen vásárolok neten, most meglátjuk.Mondjuk saját tapasztalatom annyi, hogy mikor itthon megvettem a hugom fiának a távirányítós helipotert 18750ért, neten rendelve, aztán 2 napra rá kínai oldalon ugyan azt 8500 ért láttam, majd megrendeltem és még a tájékozatótól kezdve minden ugyan az volt, hülyén éreztem magam. 
 Így sokszor úgy érzem, hogy nem az olcsóbbik ár az irreális, hanem a drágábbik.
- 

#86973952 törölt tag válasz  KKrisz751

üzenetére KKrisz751

üzenetéreJó, hát ilyen szövegeket én is tudok írni.  Meg kizártnak tartom, hogy ezen az áron (meg akár drágábban is) saját költségen kiutaztatná külföldre szervizelni. Futárral, a határidők miatt. Főleg, hogy a garancia hosszabbítás ebben az esetben is csak szervizbe érkezéstől indul el. Huawei -nél meg régióra van bontva sajnos a garancia (ezt jó lenne majd orvosolni), tehát Expansys -tól, és mondjuk Angliából származó készülék szervizét angliában intézik. Meg ugye ezt ők le is írják, egy Soroksári úti szervizzel csináltatják. Magyar menü amúgy a china verzión is van. Meg kizártnak tartom, hogy ezen az áron (meg akár drágábban is) saját költségen kiutaztatná külföldre szervizelni. Futárral, a határidők miatt. Főleg, hogy a garancia hosszabbítás ebben az esetben is csak szervizbe érkezéstől indul el. Huawei -nél meg régióra van bontva sajnos a garancia (ezt jó lenne majd orvosolni), tehát Expansys -tól, és mondjuk Angliából származó készülék szervizét angliában intézik. Meg ugye ezt ők le is írják, egy Soroksári úti szervizzel csináltatják. Magyar menü amúgy a china verzión is van.MM azért kapja olcsóbban, mert nagy cég, és rengeteget rendel. Nem kötekedésből írom ezeket, csak segíteni szeretnék. Remélem ezt érted és érzed is. Mate 7 nem sokat mozgatott, de ez várható is volt, mert az phablet kategória. Sajnos még mindig annyi a P7, mint Mate 7 megjelenése előtt. Az első időben esett sokat az ára. Kivéve az sufniknál és/vagy használtan. Többi helyen kicsi volt a mozgás. Meg sok helyen nagyon pofátlanok: MM, Edigital. DE így "kényszerítik" az embereket a hitellel történő vásárlásra. Nagy biznisz. A szolgáltatókról már inkább nem is írok semmit, mert amit itthon csinálnak...még nálunk fejletlenebb országokban sem ennyire pofátlanok. Vicc ami itthon megy. Az jó ár. Pécsett tuti nincsen? Nem egy elveszett város pedig.. Tompie: 
 Én azért nyomnék egy mentés, meg a wipe -ot. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Meg kizártnak tartom, hogy ezen az áron (meg akár drágábban is) saját költségen kiutaztatná külföldre szervizelni. Futárral, a határidők miatt. Főleg, hogy a garancia hosszabbítás ebben az esetben is csak szervizbe érkezéstől indul el. Huawei -nél meg régióra van bontva sajnos a garancia (ezt jó lenne majd orvosolni), tehát Expansys -tól, és mondjuk Angliából származó készülék szervizét angliában intézik. Meg ugye ezt ők le is írják, egy Soroksári úti szervizzel csináltatják. Magyar menü amúgy a china verzión is van.
 Meg kizártnak tartom, hogy ezen az áron (meg akár drágábban is) saját költségen kiutaztatná külföldre szervizelni. Futárral, a határidők miatt. Főleg, hogy a garancia hosszabbítás ebben az esetben is csak szervizbe érkezéstől indul el. Huawei -nél meg régióra van bontva sajnos a garancia (ezt jó lenne majd orvosolni), tehát Expansys -tól, és mondjuk Angliából származó készülék szervizét angliában intézik. Meg ugye ezt ők le is írják, egy Soroksári úti szervizzel csináltatják. Magyar menü amúgy a china verzión is van.