Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
üzenetére
Köszi a geniust.
Ma nem akarom elrontani a tesztet, hogy rádugom a gépre, de majd ha lemerül akkor felteszem.
Egyenlőre normál használatot akarok tesztelni. Bár nálam az se fog sokat bírni már látom. Mivel párommal messengeren tertjuk a kapcsolatot, ahhoz meg auto szinkron kell, hogy megkapjam egyből az üzenetet, így hamar fogja húzni azt aksit. Ahogy elnéztem az az egyik legterhelőbb része a rendszernek.
Anélkül szinte mobilnet és wifi is alig terhel. Amint be van kapcsolva egyből neki indul merülni. Annyit azért javítottam, mivel Mega-ra áttértem, nekem nem kell a g+ és a fotók alkalmazás szinkroinizálása, így azokat kilőttem a google szinkronizálás alól.
Máris lassabban merült már tegnap.Még a firefix, twitter stb szinkronján nem változtattam. De sanszos, hogy azokat is kilövöm. Pláne mivel operát használok azon meg nem használok szikront. (Itthoni gépre a legújabbat nem tudom sehogy feltenni csak 20-ig megy fel. Az újabbak nem indulnak el semmilyen telepítővel. Öreg ez a gép)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi