- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lehet innen is nézni, de van egy másik oldal is. Amit akkor fogsz tapasztalni, ha elkezded használni. Én is így voltam vele, meg még jópáran rajtam kívül.
Én jelenleg 4 oldalt használok, azon van 100+ program mappákkal és külön is, illetve 11 db 1x1 -es, 1 db 1x2 -es, 2 db 1x4 -es és 1 db 2x2 -es widget. Meg van még 8 helyem.
Első körben az jutott eszembe, hogy huuu ez milyen gáz, nincs menü. Aztán arra jöttem rá, hogy huuu milyen jó mappákba rendezni az ikonokat és gyorsabban megtalálni, mint ha a menüből kellene csoportosítatlanul keresgetni. Jóvan gyorsabb használat közben, hidd el, nagyon beválik.
Szerintem lényegesen jobb, mint az ömlesztett menü. Ég és föld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged