- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #1357 üzenetére
Ok... Nem kerestem vissza, csak anno olvastam a RootGenius-ról itt és rá kerestem.
A végére oda jutottam, hogy jó jó, de mégsem. A bootloadert nem nyitja ki, és nem törli a set_immunitable.list-et sem.Lényeg, hogy arrébb kicsivel a Vroot-al sikerült re-rootolni, ami feloldotta a bootloadert. Így akár másik recovery is felrakható. Lásd TWRP.
Viszont a set_immun.... filet azt manuálisan kell törölni.
Szóval a műtét sikeres, root, és booltoader unlock megoldva. A TWRP vel várok még kicsit lesz-e újabb verzió, mert a mostani még nem "hivatalos" (unoffically)
Bár a Titanium Backup működik roottal, néhány furcsaságot csinál.
PL: Sok rendszerprogram play-ről lefrissül és ezeket be lehet vele tolni vissza a rendszerbe, de kötegelt műveletként (pro verzió) akkor sem engedi, szóval egyesével kell.
Ami még fura, hogy a goggle+ és a térkép együtt egyszerre bár gyárilag a rom-ba van, de nem rakható vissza a frissítéssel. Ha mind a kettőt berakom az utoljára berakott működik. vagyis az egyiket ki kell venni normál felhasználói alkalmazásnak, akkor megy a kettő együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest