- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
girnyau #24778 üzenetére
Egyszerű. Kapcsold ki a Dolby-t. Én ezért cseréltem le ezt a romot. Más: valaki tudna segíteni visszaállni gyári stock romra? Most b635 BBN rom van rajta, és az unicom sem jó mert folyton azt írja ki stock recoverynél hogy huawei sd card update fail. Segítsetek légyszi!
-
duvi
nagyúr
válasz
girnyau #11156 üzenetére
Karácsonykor, családi összejövetelen volt a P6 kamera első "éles bevetése". Itt ugyebár nem csak statikus állóképeket készít az ember, hanem folyamatos mozgásban volt a társaság. Intelligens módban hagytam a beállításokat, hogy kiderüljön a kamera "intelligenciája"
Sajnos az eredmény lehangoló volt. Este, beltéri világítással a legtöbb kép bemozdult, életlen lett. Ezen kívül a színek is nagyon messze kerültek a valóságostól. Azért is csodálkoztam, mivel vásárlás után csináltam elég sok tesztképet és azokkal meg voltam elégedve. Csakhogy ezek a régebbi fotók nappal készültek, jó fényviszonyoknál (legtöbbjük kint a szabadban). Azóta tesztelgettem elég sokat a kamerát, hogy kitapasztaljam a képességeit. Este, beltérben, lámpafénynél addig jó a képminőség, amíg nincs mozgás a képen. Az a legrosszabb, ha több embert fotózunk egyszerre és mindenki mozog. (Pl. karácsonykor ajándék átadás közben) Ilyenkor akire fókuszál a kamera, az még csak-csak de a másik fél vagy a többiek már teljesen elmosódnak. A fentiek tükrében ajánlottam inkább az S III kameráját. Ezen kívül a belinkelt GSMArena összehasonlító fotók is ezt támasztották alá. Itt egy példa belőle amit összeillesztettem:
-
duvi
nagyúr
válasz
girnyau #11091 üzenetére
Próbáljátok ki beltéri fotózással az S III és a P6 tudását! Nagyon szeretem a P6-ot de a kamerája egy kicsit csalódás. Egyébként ITT a GSMArena. Beállítottam az S III / P6 / SP képeket összehasonlításhoz. Ajánlom a kijelölő négyzetet végigmozgatni a teljes képen. Szerintem magáért beszél az eredmény...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest