-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecskebégető
aktív tag
Természetesen értékelem a hiteles tájékoztatásod.
És örülök,hogy sikerűlt eddig szerencsésen elintézned az ügyeid.
Sajnos!!!Nagyon sok esetben lehetetlen megoldani egyszerüen tisztán a dolgokat több hónapra akár évre is elhúzodhat egy -egy aukcios oldalon történt hibásnak vélt vagy valós teljesítés megnyugtató vagy sem lezárása.Főleg ha az eladó sem játszik tisztán.És főleg igaz ez elektronikai cuccokkra.
Mert vegyük a mostani esetet pl.A srác azt mondja nála teljesen jó volt biztos belenyúlt a vevő ilyenkor mi lesz vajon?
Szóval aki azt állítja,hogy a hazai hivatalos garinál ami a mi régionkba szoló készülékre van kiállítva jobb az ilyen kétes vétel az szerintem elrugaszkodott a realításoktól.Nem azt mondom én is vásárolok ebayről de de nem ilyen dolgokat.Most komolyan 66 ért vette
Itthon 70 ért már pár naposak vannak amikből szerintem még alkudni is lehet.
Ha mondjuk 20 rongyal lenne olcsobb oké .De 5-6 ezerért megérte neki a karácsonyi ajándékot kocláztatni.?
Részemről ennyi.Ha beszélgetne bárki ía témáról akkor PM-ben .Köszi. -
racerx
őstag
Hát igen , ezt én is végigjártam, (sztem ha rákerestél a fórumban akkor láttad), egyszerűen mindent a vezetéknévhez kell beirni, akkor jó lesz. Mert ha rendesen, vezetéknév, utónév, akkor vesszővel elválassza, a tárcsázóban jó lesz, a kontaktoknál jó lesz, de már a nemfogadott hívásnál, viberben, más névjegyzéket használó appban (talán az smsekben is) már szar, fordítva lesz
-
duvi
nagyúr
Szia!
Gond nélkül megfordítható a vezetéknév/keresztnév opcióval. Bemész a névjegyekbe. Jobb alul rányomsz a (három pötty) menüre. Felugró ablakban kiválasztod az egyebek opciót. Ezután jön a Beállítások. Itt két opció lesz. A "Lista rendezési elve" és a "Nevek megtekintése mint". Ennek a kettőnek a megfelelő beállításával tudod felcserélni a vezetéknév/keresztnév sorrendjét. -
kecskebégető
aktív tag
Jogosultságkezelőben azért nézd meg nem mászik e valami netre
Uristen nem bántalak freemailtól menekülj.!
Egyébként meg türelem.Mivel új a készüléked az akku még nem állt be.Minimum 10 töltési ciklus kb 2-3 hét kell neki.
De egyébként meg ha mindent kilősz minek okostelefon?
7% merülés az semmi.
A nevek is megoldhatók keress rá a topikban. -
okoska74
senior tag
Atszinkronizáltam az sms-eimet ,de hiába lépek bele bármelyikbe akkor is olvasatlan marad.
És ha kapok egy sms-t akkor hang van de a képernyő sötét marad.Az Iphone -t nem ismerem, de ha van valamilyen app -rá mint androidra az SMS Backup + [link], akkor azzal átvihető rendben.
Sms -t ha kapsz, akkor ad egy hang jelzést (amit beállítottál) és villog egy zöld led egy darabig ami ismétlődik időnként.
-
duvi
nagyúr
"Hogy lehet a billentyű bevitelnél a rezgést kikapcsolni?"
Beállítások/Hang/Érintéskor rezegjen (ez az általános rezgés ki/be kapcsolása)
Ha csak a szövegbevitelnél akarod korlátozni, akkor:
Beállítások/Nyelv és bevitel, ezen belül külön be tudod állítani a Huawei beviteli módszer és az Android-billentyűzet megérintésével a "Gombnyomás rezgése" funkcióval. -
seria
tag
A hozzászólásod első részét nem vitatom tovább mert én csak a i5 topikból tudok tájékozódni.
Hát igen az alma nagyon drága, jól butítják a népet.Annak a pár embernek akiknek dobálja a wifit, 1/3 telefon hiba, 1/3 router,1/3 user error.
Így már elenyésző az a pár hibás darab amiről itt olvasgatsz.
De viszont a wifi erőssége olyan, hogy sok más telefon csak álmodhat róla.
Vedd meg, szerintem nem fogsz benne csalódni. -
seria
tag
Mivel nekem nincs almám ezért én csak az i5s topikból tudok tájékozódni.
Olvass bele, nem kicsit vannak felháborodva. Közel 250000 ft-os telefonnak nem kellene ilyen tüneteket produkálnia még ha rázom a telefont akkor se. A lassulást, akadást is ott olvastam és a gombokat is.
Mondjuk ez legyen az ő problémájuk, Ők vettek jócskán túlárazott telót.
Mondom még egyszer, ez az I5s tulajok véleménye nem az enyém.
Engem nem tudnak megetetni az almával, Én nem vagyok hófehérke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest