Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• mmaattee90

tag

válasz zaurac #23195 üzenetére

Elvileg ez az utolsó CM11 rom, mert jön a CM12 és nem akarja tovább ezt a verziót fejleszteni. Érdekes lehet hogy az utolsó update egy custom kernellel jött ki, eddig a gyárit erőltette minden HW rom készítő. Én a Sonynál használtam a saját romomnál custom kernelt ahol kb 2x jobb lett a telefon mint a stocknál. Lehet hogy a későbbi fejlesztésekben elérhetjük hogy érezhető legyen a 2GB RAM és 4 magos proci, mert eddig nem épp olyan az attitűd :D én most jelenleg egy custom 708at használok ami az eddigi legjobbnak bizonyul mind teljesítményben és akksi időben is. CM novemberi verzióját simán üti, és nekem a design is jobban bejön mint a CM theme.

• Zlika

aktív tag

válasz zaurac #23195 üzenetére

Nagyon jó kis tab szerintem.Gyors, szép hd ips kijelzője van, az akksi folyamatos!!! nyúzás mellett is 5-7 órán át bírja.Nekem nem kicsi a 7" de pl bátyám pont azért cserélte le ezt egy memo pad 8-ra mert ő sokat olvas rajta és neki ez kicsinek bizonyult.De valami olyasmit mondott hogy nem is igazán a képernyő volt kicsi hanem zoom nélkül maguk a betűk.És egy 8"-os cuccnál ugye adott pixel mennyiség nagyobb területen azt eredményezi hogy nagyobbnak látszik a tartalom.Meg ugye nem mellesleg ez black friday alkalmával lett vásárolva 20e-ért.Az meg úgy nagyon best buy.De szerintem a 24-27e sem sok érte. Többiek:Bocs az offért, hátha mást is érdekel a tab téma! :D
    Jha még annyi hogy sztem már csak azért is érdemes befektetni mert együtt a teló meg a tábla rendesen kitolják egymás üzemidejét ha felváltva nyomkodod őket... :D

Új hozzászólás Aktív témák