- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmaattee90
tag
válasz
zaurac #23195 üzenetére
Elvileg ez az utolsó CM11 rom, mert jön a CM12 és nem akarja tovább ezt a verziót fejleszteni. Érdekes lehet hogy az utolsó update egy custom kernellel jött ki, eddig a gyárit erőltette minden HW rom készítő. Én a Sonynál használtam a saját romomnál custom kernelt ahol kb 2x jobb lett a telefon mint a stocknál. Lehet hogy a későbbi fejlesztésekben elérhetjük hogy érezhető legyen a 2GB RAM és 4 magos proci, mert eddig nem épp olyan az attitűd
én most jelenleg egy custom 708at használok ami az eddigi legjobbnak bizonyul mind teljesítményben és akksi időben is. CM novemberi verzióját simán üti, és nekem a design is jobban bejön mint a CM theme.
-
Zlika
aktív tag
válasz
zaurac #23195 üzenetére
Nagyon jó kis tab szerintem.Gyors, szép hd ips kijelzője van, az akksi folyamatos!!! nyúzás mellett is 5-7 órán át bírja.Nekem nem kicsi a 7" de pl bátyám pont azért cserélte le ezt egy memo pad 8-ra mert ő sokat olvas rajta és neki ez kicsinek bizonyult.De valami olyasmit mondott hogy nem is igazán a képernyő volt kicsi hanem zoom nélkül maguk a betűk.És egy 8"-os cuccnál ugye adott pixel mennyiség nagyobb területen azt eredményezi hogy nagyobbnak látszik a tartalom.Meg ugye nem mellesleg ez black friday alkalmával lett vásárolva 20e-ért.Az meg úgy nagyon best buy.De szerintem a 24-27e sem sok érte. Többiek
ocs az offért, hátha mást is érdekel a tab téma!
Jha még annyi hogy sztem már csak azért is érdemes befektetni mert együtt a teló meg a tábla rendesen kitolják egymás üzemidejét ha felváltva nyomkodod őket...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Metal topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kuponkunyeráló
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest