Új hozzászólás Aktív témák

• bopapa

újonc

Sziasztok!
    Eddig csak olvasgattam a fórumot, így gondoltam ideje leírni a véleményemet, tapasztalataimat a telefonról.
    Szeptember óta vagyok boldog tulaja egy p6 nak. fekete színű, tmobilenál vásárolt gyári független verzió.
    Gyárilag 104 es rommal jött ki ha jól emlékszem, majd amint megjelent újabb, egyből feltettem rá azt.
    Mióta megvan, a készülék hibátlanul működik. Főleg internetezésre, filmezésre, navigációra, telefonálasra használom. Játékok, a gta3, revolt, meg pár apróság amivel játszom, de egyikkel sem akad egy picit sem. Melegedni melegszik, de nem forró, s nem is zavar. A gyári tok amint kicsomagoltam a telefont azóta rajt van sőt a gyári hátlap fólia is, elöl meg lecseréltem egyből egy bevállt típusra.
    Az akku nálam naponta lemerül de kb 5 percenként a kezemben van, így nem a telefon hibája, amúgy nekem is ment már 2 és fél napot mikor nem értem rá piszkálni.
    A wifi érdekes dolog, egy tplink wr 648 r el megy, van hogy percenként eldobja máskor órákig stabil.
    Szerintem nagyon szépre és jóra sikerült a telefon.
    A szoftver b125 nálam üzemidőben 5 hetet ment kikapcsolás, újraindítás nélkül, hibátlanul. Nem szokásom kikapcsolgatni, de semmi hiba.
    A strapabíróságáról annyit, hogy motoron használom navinak, és 190 nél elszállt a tartóból, némi repülés és kutya baja. A tok megvédte, de az is igaz hogy árokba, földre esett.
    Szóval nálam jól teljesít, megérte a vételt, nem cserélném el másra!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés