- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopapa
újonc
Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam a fórumot, így gondoltam ideje leírni a véleményemet, tapasztalataimat a telefonról.
Szeptember óta vagyok boldog tulaja egy p6 nak. fekete színű, tmobilenál vásárolt gyári független verzió.
Gyárilag 104 es rommal jött ki ha jól emlékszem, majd amint megjelent újabb, egyből feltettem rá azt.
Mióta megvan, a készülék hibátlanul működik. Főleg internetezésre, filmezésre, navigációra, telefonálasra használom. Játékok, a gta3, revolt, meg pár apróság amivel játszom, de egyikkel sem akad egy picit sem. Melegedni melegszik, de nem forró, s nem is zavar. A gyári tok amint kicsomagoltam a telefont azóta rajt van sőt a gyári hátlap fólia is, elöl meg lecseréltem egyből egy bevállt típusra.
Az akku nálam naponta lemerül de kb 5 percenként a kezemben van, így nem a telefon hibája, amúgy nekem is ment már 2 és fél napot mikor nem értem rá piszkálni.
A wifi érdekes dolog, egy tplink wr 648 r el megy, van hogy percenként eldobja máskor órákig stabil.
Szerintem nagyon szépre és jóra sikerült a telefon.
A szoftver b125 nálam üzemidőben 5 hetet ment kikapcsolás, újraindítás nélkül, hibátlanul. Nem szokásom kikapcsolgatni, de semmi hiba.
A strapabíróságáról annyit, hogy motoron használom navinak, és 190 nél elszállt a tartóból, némi repülés és kutya baja. A tok megvédte, de az is igaz hogy árokba, földre esett.
Szóval nálam jól teljesít, megérte a vételt, nem cserélném el másra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest