- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChRiS_RS
aktív tag
És arról mit tudtok, hogy kis hazánkban mikortól lehet kapni? Mennyiért, stb.
Már jóideje bejelentették, itt meg még se híre, se hamva. -
Godefroy
senior tag
Szép házra sikeredett.
Thermaltake ben nem nagyon bízom amiota az egyik szarrá vágta kezemet.
Szerencsére 2x annyiért el tudtam adni mint amennyiért rendeltem az USÁból (itthon ngayon drága a vmiért)
Egyébiránt ha ezt aTV-m környékén szeretném használni a nappaliban azok a ventilátorok nem zavaroak csendesebb részeknél (zene/film?)
-
Palika71
őstag
Nahát.
Én mégegyszer elolvastam a cikket, és másodszorra sem találtam a házak az árait.
És már megy a sírás.
Tényleg. Milyen genyó a TT, hogy mer gyártani nyálcsorgatóan gyönyörű, igényes anyagokból, igényesen kivitelezett, valszeg (a magyar átlagkeresethez képest) drága házakat...
Biztosan csak azért, hogy a szegény keletieket bosszantsa... -
adm
őstag
válasz
Jim Tonic #10 üzenetére
nagyon sok mindenről meglehet tippelni, hogy mennyi lehet a közeleítő bekerülési (anyag+gyártási) költsége -> reális-e a piaci ára.
- kínai egyszerű átlátszó betétes toll. ahhoz kell némi anyag, azt valaki legyártja és a fél világon átutaztatja. itthoni ára 8ft. bekerülési költsége pár 10 fillér lehet.
- középeurópai alsó/közép kategóriás kb 3 milliós autó gyártási költsége a vételi árának 25%-a.
- amerikai cég távolkeleten gyártott inge/farmerja, amerikában 20-25$ itthon akciósan 15.000-20.000ft.amikor egy htpc-ház egy kommersz felsőközépkategóriás 5.1-es, illetve egy középkategóriás 7.1-es házimozi erősítő árában van, akkor a tudás(sok)/ár(nagyon sok) aránya inkább a 0-hoz konvergál -> drágának mondható.
-
Füge007
senior tag
Innen pedig végképp lezárva a vita részemről!
A ház amiről vitatkozunk magyon tetszetős, és pont!
-
Füge007
senior tag
Kicsit elbeszél mindenki! A lényeg nem értem, pedig nem tartom magam butának, hogy ezek a házak miért olyan drágák?! Pedig ezek nem Ferrarik, nem elérhetetlenek. Ezért nem jó a hasonlat, mert ezt a házat azért meg lehet venni, a Ferrarit meg a nagyratisztelt engem oktató forómtársak sem tudnák megvenni ezért pocsék a hasonlatuk! A politikát meg kérem hagyjuk ki.
-
-
yankee
tag
Látom kialakult a miért ilyen drága kérdés? szerintem úgy vannak vele, hogy aki ilyet akar az vegye meg.
Vertu mobilt ismeritek? az is szimpla /na jó 1-2 azé nem/ mobil csak adjuk drágán és az sikk lesz.... valami ilyet érzek itt is.... -
csimmasz
aktív tag
Kicsit fordítsd meg a képletet!
Te mit szeretnél inkább,egész nap gürizni csak hogy kicsi haszonnal de sok embernek árulj,vagy 2-3 ora alatt eladni néhányat,ugyan annyi haszonért!Tudom nem pontos a példa de remélem kiérződik belőle amit mondani akarok!
A ferraris példa is jo!
Ahol mindenki megkap mindent azt kommunizmusnak hívják asszem,de én nem szeretnék megint benne élni.
Kellenek az álmok,ennélkül minek hajtanánk kellenek az elérhetetlen dolgok.
Minden relatív,ha holnap ötösöd lenne a lottón te lennél az első aki olyan dolgot akar ami nem lehet mindenkinek! -
Füge007
senior tag
Igazad is van, na nehogymár mindenféle pór nép ilyen házat vegyen. A Ferraris példa hol álja meg a helyét, jó hogy nem egy gyémánttal példálózol
. Vedd már tudomásul, hogy akinek nincs sok pénze az is ember esetleg! Bírom az ilyen arcokat.
Akkor aki csóró építsen faroslemezből házat és húzza be fülét farkát?!
-
dkekesi
tag
Imádom az ilyen "ha olcsóbb lenne, több fogyna" nyilatkozatokat, melyek komoly piackutatásra épülnek a fejlesztési, termelési, logisztikai, stb. költségek maximális figyelembe vételével.
Továbbá mivel ezek a házak a jelenleg elérhető csúcskategória közelében járnak ezért valószínűleg preztízs értékük is van. Lehet, hogy kevesebb fogyna belőle, ha a sok gazdag azt látná, hogy az utcában az összes Mari néni ilyen házba ülteti a muskátlit. Akkor kell a fenének. A Ferraris példa meg igencsak megállja a helyét. Teljesen egy kategória. Tudomásul kell venni, hogy nem mindenkinek érhető el minden. -
ksanyo
tag
A kép felett még DH a kép alatt már HD a típusa?
Tévedni emberi dolog.
-
Füge007
senior tag
válasz
Jim Tonic #10 üzenetére
Szia!
Mivel valószínüleg valamelyik ázsiai országban készül, nem hiszem, hogy a legyártása az egekbe kerül. Hogy megértsd a Nike és a noname pólót ugyanannyiért varják, igaz az anyag külömbözik de nem annyival mint az a végárban tükröződik! Úgyhogy megértem, hogy ez szép marketingduma,hogy "ilyen csak kevés embernek lehet". Ha tömegesen gyártják és olcsóbban adnák, talán több lenne a haszon is, sok kicsi sokra megy alapon.
Neked is nem jobb lenne emberibb áron hozzájutni?!
-
Zsadi
őstag
Nagyon szép, igényes darab!
-
Jah, de annak sincs értelme, amit írtál. Mivel fogalmad sincs, mennyi az előállítási költsége, valameint mennyibe kerül míg eljut hozzád, nem állíthatsz ilyet, hogy ha olcsóbb lenne, több fogyna, jobban megérné. Ha egy forintért adnák, lehet hogy milliókat adnának el belőle. És ezzel milliós veszteséget termelnének. Szal'...
-
helkis
veterán
a dh-101 belseje egy az egyben thermaltake mozart!
-
Füge007
senior tag
Nagyon pofásak, de kíváncsi lennék az árukra. Nem értem miért tartják a csillagos egegkben, ha olcsóbb lenne több fogyna.
-
törölt tag
Ezek a kicsi kijelzők ráköthetők az alaplap/videokártya kimenetére?
Vagy valami belső elektronika részei? -
Csapi007
veterán
Hello
Szépek, szépek de állati drágák lesznek. -
bambano
titán
Én lehidaltam, mikor erős hosszú alkudozás után 130 rugóért kaptam volna egy, itt emlegetett, silverstone házat...
-
stfeca
csendes tag
Na azért ez sem kutya. Lehet, hogy mégsem Silverstone lesz a másik HTPC-m háza?!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Thermaltake új házimozis csúcsmodellje 7 hüvelykes érintőkijelzőt is kapott.
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futás, futópályák
- Mini PC
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest