Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
válasz balazs1022 #8942 üzenetére
Akkor rossz fülesed volt.
Nekem a szar teszkós 8000Ft-os Sony olyan mélyet nyomott Beats Audioval, hogy könnyes lett a szemem SGS2 ehhez képest szokol volt.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
FragMaster
addikt
válasz balazs1022 #8942 üzenetére
A kép minősége nem a megapixeltől függ.
Másfelől azért csinált 6 mpx képeket, mert gondolom 16:9 képarányba fényképeztél. 4:3 képaránnyal tud 8 mpx-es képeket lőni."FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Hegasus
senior tag
A gyári kamera software-t használjátok? Vagy van olyan app, ami még jobb a gyárinál? Értem ezalatt, hogy mondjuk nem mossa el a részeket a távolban lévő dolgoknál, például egy távolban lévő flakon feliratát a felbontás miatt ellehetne olvasni, de kicsit elmossa, így már nem lehet.
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
hurrikan
addikt
-
-
SuperVerda87
csendes tag
válasz hurrikan #8955 üzenetére
nos!én tesztelem sok telefon kameráját és elárulom hogy fontos a pixel mert volt telefonom 1 megapikszeles kamerával érted és a s3 sokal obb képet sinált és szeintem ez is.majd fogok zt is veni most iphone van érted de majd lesz egy nagyonnagy szakmai kielemzésem érted és bennne lessz majd8 telefon !! kemárájának a tesztje egycerre is.tehát majd jövök és leirom a nagy tesz eredményét jo. adig is sziasztok!
Üdv : Marton Gabi Rallykirály
-
válasz SuperVerda87 #8957 üzenetére
Érted?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
FragMaster
addikt
Na erre kíváncsi leszek
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Cybertrone
veterán
En is hibasan irok nagyon is, de ilyen postok utan megnyugszok kicsit... A tesztet varjuk, bar szerintem soka fog jonni
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
waccamár
senior tag
élmény lesz olvasni
-
Avicularia
veterán
Bocs,de te hány hónapja élsz Magyarországon?
Ilyen helyesírással ha max. 2-3 hónapja,akkor megbocsájtható[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz Avicularia #8962 üzenetére
Ő őslakos érted, csak ott ilyen a hejessirás érted
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
korpicschess
veterán
Kajakra mondom neked a Spanyol tengerparton több fok van! A következő telóóódat megvexem kp-ra ha érted, jol járrunk majd mindketten. Csak keress akor privátüzibe, érted?
na most megyek fürdeni, sziasztok[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
LouiS22
veterán
válasz hurrikan #8907 üzenetére
Én ezt pofázom régóta. Attól, hogy nyitottad a bootloadert, és mondjuk konktakthibás lesz a hangerő gomb... Hát annak sok köze lesz a bootloaderhez, stb. És az a HTC szöveg is parts of your warrantyt említett...
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
Egyébként volt már olyan ember, aki elballagott a szervizbe nyitott telefonnal, bármilyen hardveres hibával (kivéve beázás, betört kijelző és egyéb nyilvánvaló faszságok kivételével) és emiatt visszadobták neki?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
hurrikan
addikt
Igen, azt hiszem Értem
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
gti16v
őstag
válasz Avicularia #8962 üzenetére
és ha a swype-t használta :-) ? amikor vezetek,kizárólag azt használom és azért tud hibázni néha :-)
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
sg22
senior tag
sracok melyik Rom ajanlott hox hoz?
what should I do about this?!
-
Barnee88
tag
értem
-
Youri
veterán
-
rígel
őstag
Ez most egy zseniális szarkasztikus (érted?) írás, vagy szimplán egy buta idióta megnyilvánulása? Nem tudom eldönteni
sg22: Szerintem jó.[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
de mielőtt nagyon flashelnél a nyitás után, azért egy kernel flashsel kezdd, mert különben fincsi bootloop lesz a vége. Mindegyik custom rom mellé van téve egy kernel (többnyire a gyári, ezt ajánlott használni, mert ez a "legfrissebb", az összes cutom kernel egy-két "generációval" korábbi, lévén nincs hozzá még forráskód).
-
Youri
veterán
-
james008bond
őstag
válasz Sorcery #8941 üzenetére
HD Widgets. Merem állítani, szebb, mint a gyári Sense, főleg a teljes kijelzős óra-időjárás-kapcsolós panel...ja és 15 percre is be lehet állítani, az időjárást magyar nyelven is kiírja...szerintem messze a legszebb ilyen jellegű widget, rengeteg beállítási lehetőséggel. Már kb 1 hónapja csak ezt használom. Egyik fórumtársam megosztásának ezúton is köszönet érte!
(#8942) balazs1022: az csak akkor 6 Mpx, ha széles képernyős módban fotózol, ha hagyományos képarányt választod, ott van a 8 Mpx.
Hang: lehet nem hiszed, de az aláírásomban levő fülessel a dobhártyám bereped a basszustól teljes hangerőn...persze, megfelelő minőségű forrás esetén....[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
veterán
válasz james008bond #8994 üzenetére
Ebben azért nincs igazad, mert én még a gyári sense időjárás appnál szebbet és jobbat nem láttam!!!
-
Cybertrone
veterán
válasz N.YCityBoy #8996 üzenetére
Foleg mikor villamlik.... Szerintem messze a legjobbak egyike!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
kenny123
addikt
Valami megoldás van rá, hogy a sense widgeteket tudjam használni mondjuk launcherpro alatt?
yo
-
james008bond
őstag
válasz N.YCityBoy #8996 üzenetére
Jó, az animáció tényleg a legjobb , de én ezt úgy oldom meg, hogy a képernyő zárra aktiválom a gyári időjárás kijelzést, a főképernyőn meg ott van a HD Widget, mögötte pedig az adott évszakhoz illő tájkép
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest