Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Örülök én, hogy ilyen fiatal, de elég idegesítő hogy ilyen előfordul...
Most indulok a vodafone-ba aztán ha van még x akkor a fenti leírás alapján letesztelem és elhozom cserébe (most jár le a 3 nap) ha pedig nem akkor sajnos együtt kell élnem vele, ami nem akkora szívfájdalom mert alig látszik 20 cm ről már egyáltalán nem de azért mégiscsak b****a a csőrömet hogy ott van egy ilyen.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
R2D20208
addikt
Szió fórumtársak ! Hétvégén füles vásárlását tervezem. ( ha lehet BT ) Van-e valakinek valami jó, vannak-e tapasztalatok, negatív/pozitív ?
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
R2D20208
addikt
válasz ForRedGlory #8057 üzenetére
Már másfél hónapja. Csak szüneteltem
Köszi Razipajti
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz Cybertrone #8060 üzenetére
Kézbe fogtam a kettőt, és minőségibb érzést sugárzott nekem a HTC. Formavilágban sem tetszik a S3. És ez lett. 1.5 hónapja van nálam. És nagyon örülök, hogy ezt választottam.
-
rígel
őstag
Hm. A Vodánál Sanghajit adnak ezek szerint? Az elején ott is a tajvani gyárból valókat adták.
BenHans:
Cseréltesd mindenképpen. Ne hagyd magad ha le akarnak rázni, jogod van a cserére. Nem tudom hogy offline vetted, vagy webshopból, mert ha a második, akkor 8 munkanapod van az elállásra.Csak a mai nap állítólag van valami akció a ONE X-re a Vodánál, de a honlapon nem látom. Tud erről valaki valamit?
[ Szerkesztve ]
-
-
rígel
őstag
válasz Acheron #8064 üzenetére
Azta k....a életbe, ez kihagyhatatlan, micsoda akció!!! Akkor ezért állnak sorok a Vodafone üzletek előtt!
Valaki lehurrogott érte, de csendben megjegyzem, hogy ahol nem kartelleznek a mobilszolgáltatók, ott egy ilyen tarifacsomag mellé minimum ingyen adják a telefont, és "picit" jobb a csomag ár/érték aránya is. De mi örüljünk hogy lehet kapni és fizethetünk -
petata
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a HOX minden számot ismeretlenként ír ki?
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
Dicker
őstag
Az nem a telefon miatt van.
Kérdezd meg a T-mobile-os topic-ban, hogy el tudod e intézni my t-mobile-ban, vagy kell hozzá ügyintéző."
Hívószámkijelzés
Beérkező hívás esetén látja a hívó számát.
Aktiválva
"Ezt kell keresni net-es felületen. Nekem aktív, ha a díjcsomagod engedi, akkor te is arra tudod tenni. Próbáld meg.
-
hurrikan
addikt
Ezt valaki próbálta már? Működőképes a dolog?
Zárt HTC OneX rootolása (egyelőre csak teszt, nem végleges)
elvileg letöltjük a csomagot, és a kibontás után indítunk a bat fájllal majd opciók és utasítások követése az egész.
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
papp54
aktív tag
Itt hagyom ezt a topikot mert váltottam sgs3-ra gyári függetlent cseréltem el az én tmobilosomra kihagyhatatlan üzlet volt számomra, de szeretem ezt a topikot.
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
rígel
őstag
válasz LouiS22 #8073 üzenetére
Legalábbis nem kartelleznek a szolgáltatók! Ne legyünk már naivak, gyengébb gazdaság-> kisebb fizetőképes kereslet épp alacsonyabb árakat és nagyobb versenyt indokolna. Itt NINCS verseny, olyannyira hogy majdhogynem forintra megegyeznek a hasonló csomagok árai. Ezt hívják szép magyar szóval kartellnek, a Versenyhivatal meg elmehet a sunyiba.
-
LouiS22
veterán
Látszik, hogy életedben nem dolgoztál multinál Akkor tudnád, hogy egyáltalán nem erről van szó.
Na tehát. Idejött a gaz, bitang külföldi befektető. Hozott egy szakajtó pénzt, ebből jó sokat egyből befizetett az államnak. Utána kb. ennek többszöröséért hálózatot épített. Aztán felvett alkalmazottakat, az ő bérük után befizet ugyanennyit, na kinek? Az államnak. Az állam szépen megterhelte a szektort ágazati különadóval, amit szintén az államnak fizet be. Ja, és ez utóbbit a nyereségéből. És most jön a lényeg, amit elfelejtettél: anno azt a pénzt valakik összedobták, őket úgy hívják, hogy befektetők, vagy részvényesek. Akik nem csak "úgy" adták a pénzt, hanem szeretnék viszont is látni és uram bocsá' még keresni is rajta. Szóval elhiheted, hogy a vezérigazgató felett is ül ám valaki a táplálkozási láncban. Ők adták anno a zsetont, amit most visszakérnek. És ha kevesebb a profit, mert ilyen-olyan adók elviszik, meg drága a munkaerő, hát akkor bizony nincs más lehetőség, mint a szolgáltatásom árát olyan szinten tartani, amiből ki tudom elégíteni a pénzesbácsik igényeit. Tudom, most majd az jön, hogy de szabadrablás meg minden. De sajnos a kapitalizmus erről szól. Csak ezt mi 20 éve tanulgatjuk, ők meg kicsit régebben kezdték...
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
rígel
őstag
válasz LouiS22 #8080 üzenetére
Akkor fejtsd már ki miről van szó, szerintem mindenkit érdekelne
Kezdek gyanakodni, hogy a multi ahol dolgozol (dolgoztál) az egyik mobilszolgáltató, talán a épp a T?
Ha így van megértem hogy véded a mundért.
Ha nem, akkor remélem örömmel fizetsz 2x annyit egy mobilért itthon, örömmel telefonálsz 3x-os percdíjért, és ugrándozva fizetsz az 500 Mb-os mobilnet csomagért annyit amennyiért rendes helyen korlátlant adnak....[ Szerkesztve ]
-
pingwin011
aktív tag
Ma vásárolt One X vodánál független, ha még érdekel valakit...
-
LouiS22
veterán
Nem, nem dolgoztam telco cégnek. Kiegészítettem az előbbi hozzászólást. Az a baj, hogy - ne vedd sértésnek - de tipikus magyar gondolkodással nézed ezt is. Nekem legyen jó, a szomszéd tehene meg dögöljön meg. Ha olyan jó ott, ahol írod, akkor miért nem vagy ott és használod annyiért, amennyibe szerinted kerül? Azt is elfelejted, hogy lehet, hogy korlátlan netet kapsz, viszont az élet ott 3x drágább is (tudod, rezsi, kaja, ilyesmi). Végeredményben ugyanott lennél.
És zárásul, mert tényleg nem vitázni akarok: ha ennyire gyanítod a kartellt, miért nem teszel lépéseket ellene?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
veterán
-
LouiS22
veterán
Mivel most felhúztatok, elballagtam egy tetszőleges UK szolgáltató honlapjára, speciel a Vodafone ugrott be.
Aszondja, havidíj 31 font, ez legyen mondjuk 11 ezer forint. 300 perc, korlátlan sms és 500 mega mobilnet. 100 fontot kell leperkálni indulásnak, és cserébe 24 hónap rabság. Hűűű, mekkora a különbség kis hazánkhoz képest? Kb. semennyi.
-
rígel
őstag
válasz LouiS22 #8080 üzenetére
Ott vérzik el az okfejtésed, hogy:
-a különadó (amivel én sem értek egyet, sőt...)előtt is ugyanez volt a helyzet.
-kifelejted hogy a telekom szektor volt az egyik legnagyobb profitot termelő ágazat, ezért is kapták a nyakukba a különadót. Így sem kell sírniuk.p.s én kérek elnézést, ha azt gondolod hogy bármiben is egyetértek az elmúlt pár év gazdasági ámokfutásával és ámokfutóival... értem, sőt megértem a szolgáltatókat, de nem kellene rinyálni, és ha hosszútávon terveznek lassabb megtérüléssel is lehet kalkulálni. (jó, igaz, ma ebben az országban nem lehet hosszú távra tervezni)
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz crhis86 #8086 üzenetére
Igen, 10ből 1 valóban 5x annyit keres. Ment ki ismerősöd, csak úgy? Én is hallottam, hogy a szomszéd ismerősének a keresztfia a barátnőjével típusú történetet épp eleget. Nekem viszont nem egy volt kollégám ment ki (de ők úgy mentek ki, hogy pályáztak és állás várta őket - nem csak úgy a vakvilágba). A srác konkrétan az itthoni fizetése kétszeresét keresi. Nem él rosszul, mert nem. De azért az 5x igencsak túlzó (persze ezt szakmája is válogatja). Nyilván egy kétkezi munkás valóban 5x annyit fog keresni.
-
LouiS22
veterán
De te meg azt ne felejtsd el, hogy itt kb. a nulláról húztak fel mindent. Pl. amikor a Vodafone belépett, a másik két szolgáltató már túl volt a hálózatépítésen. Ezeknek a költségei is jelentkeznek a te előfizetési díjadban.
És te írtad le most a lényeget: hosszútávú fejlődés. Tervezés. Na, ezt NEM lehet nálunk.
Még valami, ha már a briteket felhoztam. UK lakossága 62 millió fő. Vagyis kb. a hatszorosa a miénknek. Értelemszerűen ez a fizetőképes keresletet is jelentősen megnöveli. Én meg még emlékszem mindenféle görbékre, amit anno közgázórán rajzolgattak a táblára.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Hopp, azt ki akartam törölni... Egyébként meg általánosítás lett volna, mert mi mindig sírunk, hogy nekünk milyen szar. (Mi, magyarok). És úgy általában minden ingyen, vagy még olcsóbban akarunk. De nem személyeskedésnek szántam, sorry.
-
hurrikan
addikt
válasz Szpisti #8072 üzenetére
Sorry, nem volt rá időm, rohantam.
Más:
Egyébként az AnTuTu nálam többet fut OneX-en, mint amennyit S3-on futott.
ráadásul 3x futtatta le pontszámra pontosan ugyan ezt.OneX: 12 220pont
S3: 12 130ponttudom, kis különbség, meg nem jelent semmit, csak érdekesség képpen írtam le mert a Mobilarenas tesztben 2000-el többet futott az S3, csak azt szeretném szemléltetni, hogy nagyon sokszor nem ugyan azt a pontot hozzák a tesztelő programok...
[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Dicker
őstag
Nagyon eltértetek a Topic témájától. Szerintem zárjátok le egy szép hoszzú monológgal, vagy privátba mielőtt valaki felfigyel rá. Csak jó tanács.
OFF: Nekem volt német szolgáltatónál vett telefonom. 30 euró/hó körül. Korlátlan hívás, sms hálózaton belül, korlátlan net. Egyedül csak a más hálózatba való telefonálásért kellett fizetnem. Mindemellett a 100k feletti telefont elhozhattam pár darab érményi euróért (9,99)..
-
rígel
őstag
válasz LouiS22 #8092 üzenetére
Sok mindenben egyetértek veled, látom hasonlóan gondolkozunk néhány dologban, de ezt a dolgot valamiért kicsit más szemszögből látjuk.
Valld már be hogy közöd van valamilyen módon a telekom szektorhoz
És akkor megértelek, (még igazat is adok neked )Jó, zárjuk a témát!
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Akkor zárásként a monológ. Szar helyre születettünk. Keveset keresünk és sokat fizetünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest