Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Tervezek mobilt venni a hónapokban, és az x a kiszemelt. Az érdekelne, hogy van valami gyermekbetegsége/szériahibája?
Mindenképpen a használt piacot venném célba, mire meglesz rá a pénz, esik is majd az ára.
Van itt valaki aki apple i4/S-ről váltott? Úgy átlagban vélemények a telefonról?Köszi
yo
-
kenny123
addikt
One x van, zokni nincs?
Én egyik nap néztem egy szétszedős videót, ahol azt mutatták meg, a wifi-t hogyan lehet házilag megjavítani. Meglepődtem, milyen egyszerűen szét lehet szedni, azért azt hinné az ember, hogy az a polikarbonát ház rászorul.
yo
-
kenny123
addikt
Picit valaki felvilgosítana?
Ha lehet romokat cserélni, miért vár mindenki arra az s-offra? Vagymihogyvanez?
yo
-
kenny123
addikt
Szóval az aki -biztos van itt ilyen- lekakálta a garanciát, és rootolta/mókolta/módosította a telefonját, és custom romokat telepített fel, az meg van elégedve a telefonnal?
Custom romokkal ez a bizonyos agresszív multitasking kiiktatható?
yo
-
kenny123
addikt
De akkor meg garancia nincs.. Mondjuk ha valami baja lenne alapjáraton a telefonnak, akkor 1-2héten belül előjönne, nem? Mit gondoltok?
yo
-
kenny123
addikt
Ma bementem T-be telefont nézegetni, fiatal hölgy egyből nyomta a kezembe a papírt, hogy nincs kirakva minden telefon, ha valamit szeretnék megnézni szóljak, és kihozza.. Naná, hogy one x nem volt kirakva, csak V, de fuck.. Hogyha szólok neki, akkor meg elkezdi rámtukmálni, holott én csak megnézni akarom ott, mert mindenképp használt piacon vadászom le..
Na, majd holnap lenézek megint..yo
-
kenny123
addikt
válasz gyuri81 #7786 üzenetére
Hasonlóan vagyok én is.
Most úgy döntöttem, hogyha ~2-3héten belül nem jön ki one x-hez egy emberes frissítés/javítás/s-off, akkor a HTC dugja meg magát a supportjával, veszek olyan telefont ami biztos megkap 3 éven át minden támogatást. Fáj(na) is a szívem az one x külsője miatt, de mint tudjuk a külső nem minden.
És olvastam, hogy sokatoknak nincs vele problémátok, de amilyen szerencsém van, kifogom azt a példányt, amivel hetente járhatok a szervízbe.
yo
-
kenny123
addikt
Hát, végülis.. De azért mégsem ott vagyok vele mint itt, hogy ~fél éve dobják ki, és kérdéses a támogatás (s-off is bőven elég lenne.. ), ha pedig ott vagyok hogy apple, és véletlenül nem úgy alakul majd 1-1,5 év múlva az anyagi helyzetem, a telefonomon mindenféle mókolás nélkül megvan a naprakész szoftver.
Itt jegyzem meg, nem szeretnék flame-t indítani..
yo
-
kenny123
addikt
Időközben azon gondolkozom, hogy hogy lehetne kijátszani ezt az s-off nem gariztatás témát.
Még régebben (1-2éve) ha jól emlékszem, lehetett kötni T-mobile-nál készülékbiztosítást, havi 5-600ft-ért. Nos, ha egy telefont otthon rootolok, de beszarik, földhözvágom, akkor kicserélik 2-3000ft önrész ellenében egy vadonat újra, ugye?
Javítsatok, ha tévednék.
yo
-
kenny123
addikt
Akad itt valaki aki megunta az one x hülyeségeit, és eladná 10-e körül? Láttam mostanában párat aprón nagyon jó áron, nem is én lennék ha nem késtem volna le róla..
[ Szerkesztve ]
yo
-
kenny123
addikt
válasz ForRedGlory #7936 üzenetére
nagy vonalakban mitol fugg?
Par infoval megdobalnal privatban?
Kosziyo
-
kenny123
addikt
Kártyás csomagban mennyivel lesz olcsóbb holnap vodánál? Erre vonatkozóan nem találtam semmi infót.
yo
-
kenny123
addikt
Picit le vagyok maradva, de One X, és One XL között különbség?
yo
-
kenny123
addikt
Ha valaki érdekelt esetleg a dologban:
Vennék One X-et 10-e környékén.yo
-
kenny123
addikt
Az 1x-ben ha van nfc(?) modul, azzal tudok kártya/kp nélkül fizetni?
yo
-
kenny123
addikt
Hali!
Angliából származó, számla és papírok nélküli One X-nek az itthoni garanciáztatása hogy zajlik?
yo
-
kenny123
addikt
Valakinek ötlete, hogy gyári fehér hátlapot hol találok a telefonhoz, olcsón?
#8804: Ennél olcsóbban? :\
[ Szerkesztve ]
yo
-
kenny123
addikt
Valaki valami jó/olcsó fülest tudna ajánlani a telefonhoz?
yo
-
kenny123
addikt
válasz Cybertrone #8878 üzenetére
Azt szokták ilyenkor javasolni, hogy szétszedni apró darabokra, rizsbe tenni, ott kiszárad, és utána ultrahangos tisztítás, ugyanígy darabokban. Mivel a rizses téma felejtős, mert kiszáradt az szépen magától, szerintem simán esélyes hogy csak az akksi döglött be, a többinek meg egy ilyen tisztítás kellene. Persze nem értek hozzá, csak azt mondom amit olvastam.
yo
-
kenny123
addikt
Valami megoldás van rá, hogy a sense widgeteket tudjam használni mondjuk launcherpro alatt?
yo
-
kenny123
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy a gyári lejátszó viszi-e a flacot?
Köszi
yo
-
kenny123
addikt
A gyári zenelejátszónak a lockscreen widgetjét nem lehet variálni? :\
yo
-
kenny123
addikt
válasz Cybertrone #9027 üzenetére
Yeah, köszi.
És esetleg le tudnád írni, hogy hogyan tudom megváltoztatni?(a lockscreenen)
yo
-
kenny123
addikt
Na, még egy idióta kérdés..
Telefon össze van lőve ugye facebookkal, de tárcsázóból hogyan tudom kiszedni a facebook-os embereket? Az emberek között nincs benn, csak a tárcsázóban.
yo
-
kenny123
addikt
A 3g itt csak egy lépcsőben állítható? Még i4-en azthiszem volt olyan, hogy külön edge, meg külön 3g.
yo
-
kenny123
addikt
válasz Cybertrone #9046 üzenetére
Ha nem veszettnagy kérés, esetleg meg tudnád mondani, hol?
Bár a legfrankóbb az lenne, ha lenne egy rolóba építhető widget, ami mindkettőt tudja.yo
-
kenny123
addikt
Ha a töltő adapter és az adatkábel közé bedugok egy usb hosszabbítót, lassul a töltés?
yo
-
kenny123
addikt
válasz N.YCityBoy #9147 üzenetére
Eltávolítani el tudom, de letiltás opció nincs, egyáltalán.
Alkalmazások->mind->példa->
-kényszerített leállás
-eltávolítás
-adatok törlése
-gyorsítóttár törlése.Ennyi ami kattintható
yo
-
kenny123
addikt
Valaki meg tudná mondani, hol/mivel tudnám szabályozni az aktív magok számát?
yo
-
kenny123
addikt
Csak én vagyok azon a véleményen, hogy ez a beats hangzás -gyári fülesen- egy mókusvakítás? Próbálgattam több lejátszót, veszteségmentes formátummal, de nem dobtam tőle hasast, sőt. Mintha nélküle még jobban is szólna.
yo
-
kenny123
addikt
A gyári dokkolón kívül van valami más/esetleg más gyártó/típus dokkolója, ami kompatibilis az one x oldalán levő pogo csatlakozóval?
Továbbá, az NFC mennyire szívja az akksit, mondjuk pl bluetoothoz képest?
yo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest