- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gerner1
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzs1988
csendes tag
Köszi a válaszokat srácot, lehet, hogy akkor One lesz a dologból. Szívem szerint én is afelé húztam..
-
mzs1988
csendes tag
Elsődleges lenne, hogy jól bírja az aksija, mivel nem egész nap vagyok irodában ahol tölteni tudnám, sokat kell mászkálnom. Jelenleg egy galaxy s3-am van.
Mobilnet, push email, egész nap megy, ha nem akkor munkahelyen vagy otthon wifin vagyok.
Ehhez még hozzájön a sok telefonálás. Nem tudom szifonra van e jó navi (androidra tudok), erre a célra is szeretném használni, nincs külön GPS-em a kocsiban.
Játék nem elsődleges célpont. Tárhely szempontjából nekem elég a 16/32GB. Fényképezni nem fényképezek telefonnal.
Az igazság, hogy eddig még nem mertem iost használni, nincs mac-em, ipadem, semmilyen apple cuccom amivel tudnám szinkronizálni. Illetve nem is nagyon értem (még) az egész rendszert. De nem zárkózok el semmilyen újdonságtól, szívesen kipróbálnám, de ha azt választom nincs nagyon visszaút egy ideig. -
mzs1988
csendes tag
Hali. Munkahelyemnél fogva adódott, hogy választhatok egy iphone 5 és htc one között, de nem sikerült mai napig dűlőre jutnom, holnapig kell választanom. Tudom, hogy ebben a topicban nagy hendikeppel indul a szifon, de esetleg lenne valakinek objektív véleménye..
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest