Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dasfaf
tag
CSakhogy sehol nincs kitéve one itt Békés megyében legalábbis nem találkoztam velük. Direkt azzal kezdtem, hogy ez a két típus érdekelne, egyből mondta is, hogy One nincs náluk és nem is tudják mikor lesz.
Kicsit elkapkodtam az egészet, de végül is nem bánom mert nincs problémám az S4-gyel, csak a kíváncsiság hajt, hogy milyen a one, mert azért videóból nem tudom leszűrni, hogy most huzamosabb ideig szerethető-e a felülete, jó-e a fogása, elegendő-e a kamera, stbstb.
-
Dasfaf
tag
itt is megkérdem , hátha gyorsan kapok választ:
Ha a vásárlást T potnban intéztem és nem neten keresztül akkor 3 napom van rá, hogy eldöntsem marad-e a telefon? Ha úgy döntök, hogy nem ez esetben kell-e fizetnem valamit , vagy egyéb, vagy csak simán visszamondják az előfizetésem?
De ezt úgy írom, hogy már megvettem a készüléket (egy Galaxy S4 -et, és ki akarom próbálni a one-t is mielőtt föntök csak azt ugye máshogy nem tudom itt békés megyében sehol sincs) a kihelyezett boltban, és úgy emlékszem ugyan azok a feltételek csak itt 3 napom van rá, tegnap vettem a telefont szóval sürgős lenne
-
Dasfaf
tag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Egyre jobban kezd megfogni igazából a one, még a színnel kapcsolatban, a fekete ugye később kerül/került be hozzánk, lehetséges, hogy azok közül kevesebb a hibás darab, valamint azok még a nokia féle mikrofont tartalmazhatják?
-
Dasfaf
tag
Mióta elindultak olvasom mindkét topicot, de egyszerűen nem tudok dönteni, hogy S4 legyen , vagy One ..

Ha One-t választanék az biztos, hogy feketében kéne, remélem nem kényesebb mint az ezüst.
-
Dasfaf
tag
A fekete és az ezüst közül egyébként melyiket érdemesebb megvenni, mármint tudom, hogy egy része ennek a döntésnek szubjektív, de ugye ott van, hogy az a fekete kopik-e, mennyire gyűjti az ujjlenyomatokat, karcokat, stb?
-
Dasfaf
tag
.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest