Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
makosrepas
tag
Loboda
csacsi67
HUTCHDBUraim! Teljes siker! Köszönöm a türelmeteket és a segítőkészségeteket!

-
makosrepas
tag
válasz
Loboda
üzenetére
(#20145) HUTCHDB: nincs advanced menü
Loboda: Nincs olyan hogy sd tár wipe. Viszont a gyári recoveryben sárga üzenet is fogad, hogy:
Mount SDCARD failed 1,2,3,4,5 time
Can not mount SD card (No such file or directory)El nem tudom képzelni mit csináltak ezzel a készülékkel.
-
makosrepas
tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
(20139) Loboda: Sikerül belépni, ez akkor a gyári recovery: Android system recovery (3e)
Esetleg ha ebben nyomok egy wipe data/factory resetet?HUTCHDB: ha rányomok a beállítások ikonra, akkor fehéren felvillan a kijelző és nem történik semmi. Olyan mintha megnyitná a Beállítások menüt, de rögtön be is zárja és visszatér a főmenübe.
-
makosrepas
tag
Valaki tudna segíteni a #20068-as hozzászólásban lévő problémával kapcsolatban? A factory reset nem segített, az összefoglalóban pedig nem találok usb-ről történő frissítésről információt. Sajnos HTC témakörben nem vagyok otthon.
Köszönöm előre is!
-
makosrepas
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a készülékkel kapcsoltban. Unokatestvérem kapta a készüléket, rokona küldte neki az usa-ból. Az összefoglalóban nem találtam megoldást és a kereső sem adott ki semmi használható tippet.
A probléma a következő, ha be akar lépni a Beállítások pontba, akkor csak egy fehér felvillanás van és nem történik semmi. Így nem tudom milyen verzió van rajta. Lehet valamivel próbálkozni? Valahogy szoftverfrissítés?Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest