Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Ed Parker #9211 üzenetére
egyebkent nehez ez.
neha ugy erzem, hogy nekem is i5 kell, majd a masik pillanatban meg mashogy.
a one mar azert nagyon kozel jar smooth-sagban az i5-hoz, sok helyen ugyan olyan.
alapjaba veve viszont a csucs androidok gyorsabbak, es e mellett nagyon jol testre szabhatoak.
mikor i5-om volt napokig, 1-2 hetig orultem neki, majd az unalom egyhangusag es az "ezt nem lehet", "azt nem tudom megcsinalni" erzes fogott el...
nyilvan ez egyen fuggo, van akinek ugy jo pl. a beepitett billentyuzet, vagy a lehuzhato notibar ahogy van.
az ios7 is kezdi ezt a funkcionalitasbeli lyukakat tomkodni, DE NEM ENGEDI a felhasznalot beleszolni abba, hogyha o egyik nap idojaras kijelzest akar a home-ra, masik nap meg teljes kepernyos naptarat, harmadik nap pedig zenelejatszot.
aki ilyen ereteku androidot hasznal, az hasznalhatna i5-ot is, de nem teszi, es ugyaez forditva.
nagyon tetszik a one, nagyon jol funkcional, de neha nekem is elojon az a kerdes, hogy itt-ott miert rezzen meg?
van amikor ez felidegesit, akkor cserelnek ios-re, maskor meg jaj, dehogy kell.
szoval nem vagy egyedul.... -
Halboy78
csendes tag
válasz
Ed Parker #9211 üzenetére
''na várj,azért ha én kiadok ennyi pénzt egy telefonra,azt te sem gondolod halál komolyan hogy mókolni fogok a telefonnal,hogy jól működjön?''
Szerintem pont ez a baj, hogy így állsz hozzá, ahogy Zack is írta ezt a rendszert is ki kell ismerni meg kell érteni.
Életem egyik legjobb döntése volt annak idején az i4-ról váltás a htc desire-re pedig nem egy kategória a két telefon, de a rendszer maga - ha adsz időt magadnak a megismerésre - már megéri ezt a fáradságot.
Eddig semmi mókolást nem kellett csinálnom a telefonnal és számomra simán, akadás nélkül tökéletesen ellátja a feladatát.
Részemről soha többet ios az a plusz amit a smooth felület ad, nem kárpotól azért a szabadságért amit az android jelent.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest