- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz
markyy18 #8229 üzenetére
Nekem speciel, tegnap csinált érdekes dolgokat. Böngészés és zenehallgatás közben jött egy üzenetem, ami aztán legalább 15 másodpercre úgy leültette a telefont, hogy azt hittem újra kell indítani. Másrészt az Elemental kernellel elég megbízhatatlanul működik a Sweep2Wake is, hol jó hol nem, de leginkább nem.
Más: Nyitott bootloaderre, custom recoveryvel, ne is próbáljátok feltenni a gyári OTA frissítést, még akkor se, ha gyári rom van fent, mert nem fog menni. Ha az új gyári rom kell valakinek akkor ITT VAN, recoveryből lehet flashelni.
Megint más
Valaki tegye már meg, hogy stock készüléken megnézi a HBOOT verziószámát a frissítés után. Köszi! -
zack
nagyúr
válasz
markyy18 #8229 üzenetére
Nekem a beépített camera app pl nem talál fókuszt rendesen. Exposed framework felrakása után elkezdett lagzani az app drawer... Hívások gyengébb minőségűek voltak, tegnap szétbontott két hívásomat is úgy, hogy hívás után kikapcsolta a WiFi-t is, és mivel telefonként üzemel nálam elsősorban, (simán belecsúszik havi 2-3000 perc + bejövő) ezért a telefon funkció az egyik legfontosabb, és persze a legstabilabbnak kell lennie.
Most a legújabb Android Revolution HD-t tettem fel, mert ez Note2 egy jó ROM volt, sokat használtam. A kerneleket meg egyelőre hagyom.
Feltettem a RazerLite_3.1.0-et is (Google Edition) ami jó is lett volna, de a Play Store app-ban hiányzott az a kis fül amivel a saját megvett, és kívánságlistás dolgaimat tudtam előhívni. Szerintem Google Edition ROM-ot fogok használni, de meg kell találnom melyik a tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 3D nyomtatás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Egyedi Purple szín, gyors teljesítmény és 100%-os akku 64 GB- 3 hó gari
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest