Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Hát amit most hoztak cserére, zsir uj volt, tényleg minden matrica oldalt sértetlen, bla bla, erre bakker úgy szétállt a teteje, hogy én nem is értem, ez hogy kerülhetett ki forgalomba? Arénába talán holnap még elnézek, de igazából marhára nincsen kedvem rohangálni az üzletekbe hogy hátha találok valahol egy jót, egyszerűb nekem igy hogy szól a srác jött új telefon, aztán vagy jó vagy nem, addig meg használom a mostanit...
De tényleg nem értem a HTC-t hogy engedhet ki ilyen silányul összerakott készülékeket forgalomba, ez simán nevezhető gyártási selejtnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- BMW topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest