- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spark_777
tag
válasz
bluekoli #5140 üzenetére
Nincs kimondottan erre vonatkozó szabály,legalábbis senki nem tudja hogy melyik pontosan.Amit én tudok,és készpénznek veheted.Első készülékem pixelhibás volt,5 egymástól független pixel(ugye ami ekkora felbontásnál több is lehet),visszavittem,megnézték,és zokszó nélkül cserélték. Markyy18-nál ugyanez a helyzet állt fent,nála ha jól tudom 3 pixel volt,és ott is cserélték.Szóval a Speed szerintem egy igen korrekt üzlet.Bárhol is szeretnél független készüléket venni,náluk jó helyen jársz.Amúgy pedig tegnap voltam náluk,és szemügyre vettem egy feketét,szerintem jobban össze van rakva mint az ezüst,és magából a színből adódóan,nem is jönnek ki úgy a hibák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest