Hirdetés
- Jhonny06: Új gépsárkány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
válasz
Szpisti
üzenetére
VÉGRE!!!!!!!!!

Maximálisan igazad van, valóban ha valaki utánaolvas itt a mobilnak akkor baromi rossz összkép alakul ki. Mondom én ezt azok után,hogy én is vissza vittem a vodához a telcsit és a másikat ki se hoztam,mert már ott elromlott. De mégis azt mondom,hogy mi vagyunk kevesebben és sokkal több a jó mobil. Csak hát emberből vagyunk és akinek jó a telója az nem biztos,hogy itt dicsekszik vele hanem betudja hogy ezt a HTC csúcsmobiljának tudnia kell. Aki rosszat fog ki az mást nem tud tenni csak csalódottságában itt panaszkodik mint én is. Úgy döntöttem várok fél évet az ONE megvételével, addig kihúzom egy HOX vagy HOX+ mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - 30 nap garancia - ÁFÁ-s +Ajándék Torras TOK és Pro + Fólia
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest