- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Nekem Unlocked és S-OFF volt Ferob segítségével visszaállítottam teljesen gyárira és gond nélkül cserélték a kamerát de a mikrofont nem és a hangszórót sem, emiatt visszaküldtem hogy a hangszóró annyira nem is zavar hogy halkabb lett de mikrofon nélkül azért vicces telefonálnom. Másodjára azt írták a munkalapra hogy ők nem tapasztalták a hibát de szoftvert frissítettek és csodával határos módon működik a telefon de úgy kaptam vissza hogy a kijelző elkezdett felválni így harmadjára is ment vissza és kaptam új kijelzőt , új akksit plusz új hangszórókat hangszóró rácsokkal együtt. Hátlapját és a keretét úgy hagyták. A Tempered Glasst ami rajta volt a kijelzőn leszedték és rá ragasztották nekem egy mintás ( értem ezalatt azt hogy körök vannak kivágva a fóliából illetve minták is vannak rajta így mondanom sem kell hogy már nem ragad vissza de a gesztust értékelem).
Szerintem az olyan hibákat ami nem szoftveres eredetű mókolással ( kernel csere és húzod a procid aztán meghal stb ) akkor simán javítják. Az én telefonom is ott volt/van a rendszerükbe.
Azt viszont sajnálom hogy a Sim tálca kiszedő tűmnek lába kélt valahol a nagyvilágban de annyi bajom legyen . Most hagytak benne két fényképet az egyik a szerelő kisasszony volt a másik pedig a munkaállomás ahol javítja a telefonokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Infinix Hot 50 Pro 256/8GB Silver 1év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512 GB, Kék, 3 év garancia
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest