- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Ununqatrium #32393 üzenetére
csak az baj hogy az olyan ember aki még nem használt hTC-t nem tudja hogy mire értik azok az emberek akinek az van. Sokaknak csak a lényeg hogy amit már előttem is írtak , hogy van benne : pulzus mérő , vércukorszint mérő , ujjlenyomat olvasó stb.Ők csak annyit látnak hogy húú de jó ezt is tudja a telefon meg azt is tudja a telefon és az milyen f@sza pedig jó ha az életben 1x fogja ÉRTELMESEN használni azt az adott dolgot mert javarészt csak a vagánykodás miatt fogja. Nekem az első hTC-m egy Hero-volt még kb 2011 vége felé ( Csamcsung Omniát cseréltem el rá
) és akkor már tudtam hogy innentől kezdve lehetőleg csak hTC. Egyszerűen van valami a a telefonjaikban ami elvarázsolja az embert.Meg van a Desire is a dobozában és mind a mai napig használnám ha nagyobb lenne a kijelző
mert azon a telefonon is valahogy még a műanyag is más mint a többi telefonon. Öröm használni. Most egy One tulaj vagyok és lehet elrontották a kameráját ( mondjuk az előd egy Nexus 4 volt és szerintem annak a kamerája anyám Zte Kis Plus telefonjával vetekszik) , nem lehet cserélni az akksiját meg persze a micro sd-t is kihagyták de valahogy mikor ránézek a telefonra ezeket eltudom felejteni. Eddig aki látta a telefont a környezetemben egyből elkezdte nyomkodni de nem úgy mint egy Samsungot vagy Lg-t avgy Sony-t mert láttam rajta hogy őt is lenyűgözi és örömmel töltött el hogy az enyém a telefon nem az övé
tényleg egy kicsit a marketingre kellene ráfeküdniük és akkor vissza térhetnének ismét a csúcsra. Én drukkolok és akit tehetek rábeszélek egy hTC-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Vírusirtó topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ingatlanos topic!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest