Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Redplee #29986 üzenetére
Nah köszönöm, sikerült beazonosítani.
Már 7. 30-án elvégezték a javítást.
Minden zöld volt. Ami viszont nem igazán tetszik.
Hogy ott voltak a leadott hibák feljegyezve, amiket mondtam.A javításnál pedig csak a kamera lilulás volt elvégezve.
Pedig még volt a hálózat eldobálás, ami annyira nem érdekel.
De a másik nagy hiba, a kijelző sárgulás. Bal oldalon középen 1 kis sárga folt, főleg fehér háttérnél látszik,
és ha melegszik a telefon akkor csúnyán megnő és szembetűnő.Szóval az elvégzett javításoknál nem volt ott a kijelzőcsere.
Na de majd akkor kiderül, ha átveszem.Köszi még egyszer lehet fel is hívom a T-Mobilt, hogy ott van e már a teló.
(#29987) robit74:
Köszi, bízom benne, hogy nekem is ennyi idő lesz. Másfél hete már van hogy leadtam, szóval remélem lassan érkezik már...
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest