- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Feltettem.
Sőt mivel az egyik még 4.3-on volt és onnan frissül a 4.3as hangzáshoz is tudok viszonyítani. A másik meg a .9-es végű KitKat-en volt....
A hibás KitKat-ről való frissítés egyértelmű pozitív változást hozott. A 4.3-ról javított KitKat-ra pedig azt vettem észre hogy tisztább lett a magas viszont a mélyeknél nem vettem észre számottevő változást és mivel a 4.3on jól szóltak a mélyek ezért örültem is.
Pár zenével ki is próbáltam előtte és utána is, két másik családtaggal együtt. (Enya, Mauro Picotto, Hair, Muse, Lana Del Rey, Tiesto, Armin van Buuren .flac zenékkel volt próbálva)
Ezen felül a többiek által emlegetett kijelző kontrasztosság javulást én nem vettem észre. Akkuidőben nálam a netet és video streamet jobban bírja, leteszteltem.
De érdekes nálad ez a 4.20.206.16 verziószám. Nekem 4.19.401.11-re módosult frissítés után... Neked ugye nem HTC_032?
Juliuska: WTF?
Lehet várnunk kellett volna? Vagy ez miez? Most nézem a páromét és az is 4.19.401.11-re módosult csak annyi hogy az 4.3ról az enyém meg a .9-es végű KitKat-ről. Most ez hogy van?
-
Juliuska
senior tag
Milyen érdekes...
...én pár napja ellenőriztem, van-e már elérhető frissítés, de nálam 4.19.401.11-es verziót ajánlja fel 308.24 MB-os méretben. Korábban is csekkolgattam a felajánlott frissítéseket (akkor még a 4.19.401.8-at ajánlotta fel, de azt is pont 308.24 MB-os méretben...). Nem kicsit elgondolkodtató(4.3-as 032-es CID-del)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos. 1 Év Garanciával!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Google Pixel 8 8/128GB+Spigen tok 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest