Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smidti
csendes tag
válasz
kIsDe` #19846 üzenetére
Sziasztok!
Karácsony előtt vettem egy készüléket, illesztési hibás volt, visszavittem... Az Allee bevásárlóközpontban a Telekomnál összesen az enyémen kívül volt még két telefon. Az egyiken még csúnyábbak voltak az illesztések a másikon kevésbé, de mivel nem volt több elvittem azt, mert annak legalább a kamerája rendesen működött. Január másodikán visszavittem a második telefont is, akkor már a Mom parkban lévő Telekomhoz, hogy adjanak egy normálisan összerakott készüléket. Ott azt mondták, hogy ha szeretném akkor elküldhetik szervizbe, de nem érdemes, mivel eddig még sosem cserélték ilyen hibáért a mobilokat, és hogy valószínűleg arról a gyártósorról az összes mobil ilyen illesztési hibás.
Nektek erről mi a véleményetek? Nálatok is hézagos a telefon bal felső illetve jobb alsó része ott ahol a hangszóró rács találkozik a műanyaggal? Ha nem, van esély arra, hogy kapok egy normálisan összerakott készüléket?
Köszönöm, és elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett a bejegyzésem!
Üdv Schmidt András
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest