Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
migabi24
üzenetére
mivel nem ips,így más, a betekintési szögek valóban kisebbek mint az ipsnél,de korántsem annyira durva,mint amennyi fika komment született a z1 topikba a kijelzőről.
sztem bőven használható.
a hangszorók,azok gyengébbek,mivel alulról szól,nem szemből,továbbá ez betudható annak is hogy ip58-as minősítésű,így nem úgy szól,mint a one,ami teljesen nyitott.
ennek is van előnye,mivel nekem pont emiatt volt a one szervizbe,mivel valszeg telementek a hangszorók kosszal,ami ennél elvileg nem fenyeget.(#15847) Badboys:na látod én a samuval vagyok így,ott volt a note 3,olcsóbb is lett volna,de amikor ránéztem a kijelzőre rögtön az s3 jutott róla eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest