- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
BenHans #35954 üzenetére
Ja hát ezt nekem úgy adták elő hogy a "logisztikai központ" javítás után ellenőrzi a készüléket és ha nem értenek egyet a javítással visszaküldik a szervizbe a telefont.
NAmost ezzel csak annyi volt a bőkkenő hogy szerintük ez igy nézett ki:
2.-án leadtam a telefont, szerviz megjavította de a logisztikai központ nem értett egyet a javítással ezért 10.-én visszaküldték újbóli javításra.
Namost a cseheknél 12.-én járt először a telefont! tehát van 10 nap amit senki nem tud meg mondani hol a francba volt a telefon.
18.-án kész lett a telefon a szerviz szerint, persze a retek voda ismét csak annyit lát "visszaküldve a szervizbe".
Én nem tudom ki hibázik vagy kinek a sara de egy prémium telefonról beszélünk, és rohadtul szükségem van rá, ezzel dolgozom.
Sajnos nekem a vodánál kellett leadnom mert kellett cseretelefon, viszont nem dühítene a dolog ha kaptam volna egy normális telefont, azonban kaptam egy alap huawei telefont, amin semmit nem tudok csinálni mert annyira kevés a memóriája hogy amint elindítok egy böngészőt ki is lép mert nincs memóriája. Csak telefonálni tudok. Levelezést, exchange, dokumentumkezelés GPS ezeket felejthetem el...
Ja várjá, tegnap mondom annak a gyökér libának (mint egy magnó mondta a nettó hülyeséget ahogy te is írod) mondjon valami nevet vagy elérhetőséget hogy utána tudjak telefonálni hogy mégis hol a francban van a telefonom, erre mondja a csaj "az ügyfélnek nincsen köze ahhoz a készülék hol jár, ő csak leadja és ha elkészült érte jön a köztes időszakban az ügyfél nem kell hogy tájékoztatást kapjon a készülékről". Azt hittem felrúgom, mondom értsd már meg nekem ez kell, ezzel dolgozom a munkám része. De nem, csak mondja mint egy gép.... Inkább otthagytam mert szívem szerint felrúgtam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest